fbpx

Αλέξανδρος Γούνας στο ApexSports.gr: «Με τη θερμή υποστήριξη του κόσμου του, ο Πανιώνιος μπορεί και το τρόπαιο στο Euro Cup» (pics)

Αλέξανδρος Γούνας στο ApexSports.gr: «Με τη θερμή υποστήριξη του κόσμου του, ο Πανιώνιος μπορεί και το τρόπαιο στο Euro Cup» (pics)

Ο Πανιώνιος ξεπέρασε το εμπόδιο της Παρτιζάν και προκρίθηκε πανηγυρικά στους “8” του LEN Euro Cup Ανδρών, εκεί όπου θα βρει απέναντί του τη ρουμανική Οραντέα, αφού αυτήν του έβγαλε η κληρωτίδα των προημιτελικών (οι δυο αγώνες θα γίνουν 25/1 στη Νέα Σμύρνη και 8/2 στη Ρουμανία).

Ένα εμπόδιο που σε καμιά περίπτωση δεν μοιάζει ανυπέρβλητο. Αντίθετα, στη Νέα Σμύρνη κάνουν όνειρα για πρόκριση στην 4άδα, ενώ δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους πορεία μέχρι τον τελικό και το τρόπαιο, καθώς όλες οι ομάδες που έχουν μείνει στη διοργάνωση είναι βατές ως αντίπαλοι.

Ο αρχηγός των κυανέρυθρων Αλέξανδρος Γούνας, ηγέτης της ομάδας στη φετινή της πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη, είναι ήδη κορυφαίος σκόρερ μέχρι τώρα στους διπλούς αγώνες της φάσης των “16” της διοργάνωσης (φάση στην οποία μπήκε στο Euro Cup ο Πανιώνιος), με 9 γκολ, μαζί με τον Πάζτορ της Σόλνοκ (κεντρική φωτο). Ο Γούνας δίνει το σύνθημα για πετυχημένη πορεία και στη συνέχεια, εστιάζοντας όχι μόνο στην ποιότητα και στην καλή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, αλλά και στη συμβολή του φίλαθλου κόσμου στις εξέδρες, που λειτουργεί ως 8ος παίκτης.

Αναλυτικά οι αποκλειστικές δηλώσεις του Αλέξανδρου Γούνα στο apexsports.gr:

«Η ομάδα δείχνει δυνατή και ειδικά στα κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Το απέδειξε στον πρόσφατο καθοριστικό αγώνα του Euro Cup με την Παρτιζάν (αλλά και στα εντός έδρας ματς για τα προκριματικά Champions League). Έχουμε δίπλα μας τον όγδοο παίκτη, που είναι ο κόσμος μας, τον αισθανόμαστε καλά κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς μας και μας δίνει ώθηση. Η σχέση, βέβαια, είναι αμφίδρομη. Βλέπουν και οι φίλαθλοι πόσο παθιασμένα μπαίνουμε κι εμείς στον αγώνα και νοιώθουν την ανάγκη να μας το ανταποδώσουν με την καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργούν (πάντα σε κόσμια πλαίσια).

Ευελπιστώ, λοιπόν, ότι θα έρθουν ακόμα κι άλλες πολύ μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες και ότι βάζουμε τις βάσεις ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστεί τα επόμενα χρόνια. Το νικηφόρο ματς με την Παρτιζάν ήταν ένα παιχνίδι ορόσημο για το κατά πόσον μπορούμε να πετυχαίνουμε μεγάλους στόχους. Το πιστέψαμε και το πετύχαμε. Από τέτοιες εμπειρίες χτίζεται η ομάδα και αφήνει παρακαταθήκη για το μέλλον.

Φυσικά και είναι στόχος ο τελικός του Euro Cup και η κούπα, αλλά να κοιτάμε βήμα βήμα ώστε να φτάσουμε στον στόχο. Και παράλληλα επενδύουμε στο μέλλον, με το πλάνο του πολύ καλού προπονητή μας (σ.σ. Κώστας Δήμου και την ποιότητα όλης της ομάδας».

Το κλίμα είναι τέλειο, με όλα τα παιδιά να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Είμαστε ομάδα για τα μεγάλα ματς και προσαρμοζόμαστε ανάλογα με τις συνθήκες. Όσο για την προσωπική μου εξέλιξη, παίρνω δύναμη από συμπαίκτες και κόσμο, συμβάλλω στην ομαδική προσπάθεια, και δίνω τον καλύτερό μου για το σύνολο, θέλοντας παράλληλα να μεταδίδω τις γνώσεις, τις εμπειρίες μου και το πάθος μου στα νέα παιδιά.

Για την αντίπαλό μας στα προημιτελικά, την Οραντέα θέλω να πω ότι διαθέτει αρκετούς Ρουμάνους έμπειρους διεθνείς στις τάξεις της, έχει δείξει καλά στοιχεία, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μας φοβίζει. Θεωρώ ότι εμείς μπορούμε να χαμογελάσουμε στο τέλος, μετά τις δυο μεταξύ μας κόντρες».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο