fbpx

Κλήρωση Euro Cup: Η αντίπαλος του Πανιωνίου στα προημιτελικά

Κλήρωση Euro Cup: Η αντίπαλος του Πανιωνίου στα προημιτελικά

Ο Πανιώνιος, μία ημέρα μετά τη μεγάλη νίκη – πρόκριση επί της Παρτιζάν Βελιγραδίου, έμαθε την ομάδα που θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά (φάση των “8”) της διοργάνωσης

Τη ρουμανική Οραντέα θα αντιμετωπίσει ο Πανιώνιος στα προημιτελικά (στους “8”) του LEN Euro Cup, κάτι που σημαίνει ότι του χαμογέλασε η κληρωτίδα, αφού είναι μια βατή αντίπαλος η οποία απέκλεισε στην προηγούμενη φάση τη Στεάουα Βουκουρεστίου στον ρουμανικό εμφύλιο.

Ο πρώτος αγώνας γίνει στις 25 Ιανουαρίου στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, ενώ στις 8 Φεβρουαρίου η ομάδα του Κώστα Δήμου θα μεταβεί στη Ρουμανία για τον επαναληπτικό.

Ο προπονητής Κώστας Δήμου θα πληροφορηθεί τα πάντα για την προσεχή αντίπαλο από τον παλιό γνωστό Μαυρονούνιο πολίστα, με θητεία στην Ελλάδα, Νικόλα Μοσκόφ που αγωνίζεται φέτος στην Στεάουα και έπαιξε απέναντι στην Οραντέα στον προηγούμενο γύρο.

«Δεν μας τρομάζει η Οραντέα. Δεν αποτελεί φόβητρο για μας. Δεν γνωρίζουμε όμως πολλά για τη συγκεκριμένη ομάδα και αυτό δεν είναι καλό. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε πληροφορίες από τον Νικόλα» τονίζει ο Κώστας Δήμου στις δηλώσεις του και προσθέτει:

«Ένα άλλο θέμα που με ενοχλεί, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το αλλάξω, είναι το γεγονός ότι ο επαναληπτικός θα γίνει στην Ρουμανία. Δεν φοβάμαι την έδρα της Οραντέα, αλλά υπολογίζω πολύ στην ενίσχυση της ομάδας από τους φίλους του Πανιωνίου. Ένας επαναληπτικός στην Νέα Σμύρνη θα ήταν καθοριστικός την υπόθεση πρόκριση».

Τα υπόλοιπα ζευγάρια των προημιτελικών:

Βάσας (HUN) – Σάμπατς (SRB)
Σόλνοκ (HUN) – Τριέστε (ITA)
Τουρκουύ (FRA) – Σαβόνα (ITA)

Όλοι οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 25 Ιανουαρίου και οι επαναληπτικοί στις 8 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο