fbpx

Φίλιπ Φιλίποβιτς: «Οι Κροάτες δεν ήθελαν να παίξουν, είχαν το μυαλό τους στον ημιτελικό του Μουντιάλ» (pics)

Φίλιπ Φιλίποβιτς: «Οι Κροάτες δεν ήθελαν να παίξουν, είχαν το μυαλό τους στον ημιτελικό του Μουντιάλ» (pics)

Με επιβλητική εμφάνιση, ο Ολυμπιακός σημείωσε ακόμη μια νίκη, την τρίτη διαδοχική, σε ισάριθμους αγώνες, στο Champions League Ανδρών, καθώς το βράδυ της Τρίτης (13/12) πέρασε από την έδρα της Γιαντράν Σπλιτ στην Κροατία επικρατώντας με 13-8. Η κροατική ομάδα δεν είχε στη διάθεσή της τον πρωταγωνιστή του πρόσφατου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Σπλιτ, Μάρινιτς – Κράγκιτς, που ταλαιπωρείτο από ίωση, ενώ και η ψυχολογία των ανθρώπων της δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση.

Ο Φίλιπ Φιλίποβιτς εξήγησε ότι στην Κροατία, εκείνη την ώρα, όλοι είχαν το μυαλό τους στον ημιτελικό του ποδοσφαιρικού Μουντιάλ, όπου η Εθνική τους ομάδα αντιμετώπιζε την Αργεντινή (από την οποία τελικά ηττήθηκε και αποκλείστηκε). Ούτε καν οι παίκτες της Γιαντράν στην πισίνα ήθελαν να βρίσκονται εκεί, καθώς είχαν τον νου τους στον ιστορικό ποδοσφαιρικό αγώνα.

Στις δηλώσεις του μετά τον νικηφόρο αγώνα του Ολυμπιακού ο Σέρβος άσος του Ολυμπιακού εξήγησε ανάμεσα στα άλλα:

«Ήταν περίεργο παιχνίδι, γιατί νομίζω ότι, εκείνη την ώρα στην Κροατία, δεν ήθελε κανείς να παίξει, λόγω του ημιτελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου (Μουντιάλ). Ούτε οι αντίπαλοί μας στο ματς ήθελαν να παίξουν, αλλά αγωνιούσαν να δουν το αγώνα του ποδοσφαίου.

Ο ρυθμός στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης ήταν χαμηλός, ωστόσο εμείς παίξαμε καλή και σκληρή άμυνα. Είχαμε τον έλεγχο παρότι μας πλησίασε η Γιαντράν σε κάποια σημεία. Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αφού αν και δεν βρεθήκαμε στην καλύτερη δυνατή ημέρα, κερδίσαμε με πέντε γκολ διαφορά. Έχουμε ένα ακόμα ευρωπαϊκό παιχνίδι πριν τελειώσει η φετινή χρονιά και θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο