fbpx

ΑΕΚ: «Ηρεμία και καλό κλίμα φέρνουν την ανοδική πορεία – Ταμείο στο τέλος της πρώτης φάσης»

ΑΕΚ: «Ηρεμία και καλό κλίμα φέρνουν την ανοδική πορεία – Ταμείο στο τέλος της πρώτης φάσης»

Συνεχίζει την ανοδική της πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών οι ΑΕΚ, με τον προπονητή της Νίκο Βενετόπουλο και τον τερματοφύλακα Φίλιππο Καραμπέτσο να μιλούν γι αυτό

Επιβεβαίωσε την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτό το διάστημα η ΑΕΚ, που πέτυχε μια τεράστια νίκη επί του πάλαι ποτέ αυτοκράτορα Εθνικού με 10-7, στην έδρα της στο κολυμβητήριο του Αλίμου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 πόλο Ανδρών και έκανε ένα σπουδαίο βήμα για τα ψηλά.

Με το σημαντικό τρίποντο που πήρε επί του συγκεκριμένου αντιπάλου, η ΑΕΚ του Νίκου Βενετόπουλου θεωρείται από τα φαβορί για την είσοδο στην τετράδα του Α’ Ομίλου. Ο προπονητής της Ένωσης τονίζει ότι η διοίκηση βρίσκεται κοντά στον ίδιο και στους παίκτες, μιλά για το καλό κλίμα και την ηρεμία που επικρατεί και εκτιμά ότι, παρά το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί, η ομάδα του είναι σε θέση να υλοποιήσει το στόχο της τετράδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μας. Θέλαμε τη νίκη για να παραμείνουμε στη μάχη για την τετράδα. Έχουμε μπροστά μας δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με τον ΝΟ Χίου εκτός και με τον Παναθηναικό στον Άλιμο, πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Αυτά τα δύο παιχνίδια θα κρίνουν και τη συνέχειά μας.

Έχουμε ηρεμία και πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και αυτό μας βοηθάει πολύ. Η στήριξη σε όλα τα επίπεδα των ανθρώπων που διοικούν το τμήμα είναι συνεχής ακόμα και στα δύσκολα και άτυχα αποτελέσματα της ομάδας και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό.

Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η είσοδος στην πρώτγ τετράδα του ομίλου».

Ο τερματοφύλακαςστου Δικεφάλου, εξάλλου, ο αειθαλής Φίλιππος Καραμπέτσος, που… κατέβασε τα ρολά στο ματς με τον Εθνικό, μας δήλωσε:

«Η νίκη μας στο ματς με τον Εθνικό ήταν απολύτως δίκαιη. Όπως έχουμε πει και σε προηγούμενες δηλώσεις μας, η ομάδα προσπαθεί να δινει τον καλύτερο της εαυτό και να βελτιώνεται και παιχνίδι με παιχνίδι να παίζει καλύτερο πόλο. Η συνέχεια είναι δύσκολη κρατάμε τους τρεις βαθμούς κρατάμε ότι έχουμε κάνει τρεις νίκες συνεχόμενες και πηγαίνουμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα, στην έδρα της ομάδας της Χίου να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και γιατί όχι τη νίκη. 

Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος. Σε πρώτο χρόνο, όμως, όπως είπα, σημαντικό είναι η ομάδα να αποδίδει και να έχει πολλά σταθερά σημεία στο παιχνίδι της».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο