fbpx

Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη: «Το μυαλό στη Ρώμη»

Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη: «Το μυαλό στη Ρώμη»

Την απόλυτη κυριαρχία τους στην ελληνική γυναικεία υδατοσφαίριση επιβεβαίωσαν τα κορίτσια του Ολυμπιακού, που επικράτησαν άνετα με 20-5 του Αλίμου εκτός έδρας, στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών. Η ομάδα του Αλεξάνταρ Τσίριτς ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο του νεοφώτιστου Αλίμου ΝΑΣ Betsson και πλέον, εστιάζει την προσοχή της αποκλειστικά στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, αφού την Πέμπτη (8/12) η «ερυθρόλευκη» αποστολή θα αναχωρήσει για τη Ρώμη.

Από την Ιταλία, οι πρωταθλήτριες Ευρώπης θα ξεκινήσουν την «επιχείρηση» υπεράσπισης του στέμματός τους, με τις τρεις αναμετρήσεις το διάστημα 9-11/12, στο πλαίσιο της 2ης προκριματικής φάσης των ομίλων του Champions League.

Η διεθνής φουνταριστός των ερυθρολεύκων τονίζει στις δηλώσεις της: «Κυριαρχήσαμε και στον Άλιμο. Είχαμε καλό πρόσωπο, σε άμυνα και επίθεση και προσπαθήσαμε να βγάλουμε στο νερό, ό,τι δουλεύουμε στις προπονήσεις και να κάνουμε μια προετοιμασία πριν από τα σημαντικά παιχνίδια του επόμενου Σαββατοκύριακου στη Ρώμη. Έχουμε εκεί, πλέον, το μυαλό μας διότι θέλουμε και φέτος να κατακτήσουμε το τρόπαιο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο