fbpx

Γλυφάδα-ΠΑΟΚ 7-11: Μεγάλο διπλό του ΠΑΟΚ στην Αθήνα

Γλυφάδα-ΠΑΟΚ 7-11: Μεγάλο διπλό του ΠΑΟΚ στην Αθήνα

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τον ΠΑΟΚ που για τη 10η αγωνιστική του Β’ ομίλου πέρασε με 11-7 από το “Αντ. Δημητρόπουλος” κόντρα στη Γλυφάδα.

Ο “δικέφαλος” με ένα εξαιρετικό τέταρτο οκτάλεπτο το οποίο κατέκτησε με 6-2, έφτασε στην έκτη του νίκη σε 10 αγώνες και ανέβηκε στους 18 βαθμούς πιάνοντας στην τρίτη θέση το Περιστέρι.

Οι παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου έπαιξαν πολύ καλή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο το οποίο έκλεισαν προηγούμενοι με 5-3. Η αντίδραση της Γλυφάδας ήρθε στο τρίτο οκτάλεπτο στο οποίο οι γηπεδούχοι δεν δέχθηκαν γκολ και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 5-5.

Από τα μηδέν τέρματα στην τρίτη περίοδο ο ΠΑΟΚ έβαλε έξι στην τέταρτη, ξέσπασμα το οποίο του έδωσε τελικά και τη νίκη. Ο Σάλεχ ήταν ο κορυφαίος των νικητών με τρία τέρματα. Στους 12 βαθμούς έμεινε ο ΑΝΟΓ.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΠΑΟΚ DOMUS ERGO 7-11

Οκτάλεπτα: 1-2, 2-3, 2-0, 2-6.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Ηλιόπουλος Αλ., Σαρτζετάκης 1, Γκαρντιγιάν, Χατζηκυριακάκης, Χαλυβόπουλος, Γιαννόπουλος 2, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου 1, Πούρος 2, Αγκόρτσας 1, Μιγκλής, Ηλιόπουλος Ν., Θώμογλου, Πριμηκύριος.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος 1, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός 2, Κεχαλάρης 1, Μιλάρντοβιτς 1, Τσολακούδης 2, Χαραλαμπόπουλος 1, Προσινικλής Π., Κούπμαν, Κουγιούνης, Βεκρής, Καραντζάς, Σάλεχ 3.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Κουρτίδης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο