fbpx

Γιάννης Φουντούλης: «Εξαιρετική άμυνα, υψηλό επίπεδο παιχνιδιού»

Γιάννης Φουντούλης: «Εξαιρετική άμυνα, υψηλό επίπεδο παιχνιδιού»

Ο Ολυμπιακός έκανε το “2 στα 2” στη φάση των Ομίλων του Champions League Ανδρών, με την ευρεία νίκη του μέσα στην Τιφλίδα επί της Ντιναμό με 21-9 και δείχνει αποφασισμένος για μεγάλα πράγματα στη φετινή σεζόν της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν ολοκληρωτικό πόλο, με εξαιρετική άμυνα, ενώ ήταν καταιγιστικοί στην επίθεση. MVP του αγώνα αναδείχθηκε ο διεθνής άσος των ερυθρολεύκων Γιάννης Φουντούλης (κεντρική φωτό η παραλαβή του βραβείου), ο οποίος μίλησε για τη φοβερή εμφάνιση του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Πετύχαμε τη δεύτερη νίκη μας στη διοργάνωση, σε ένα παιχνίδι που δεν υπήρχαν περιθώρια για λάθη. Αγωνιστήκαμε με μεγάλη συγκέντρωση και ενέργεια, σε άμυνα και επίθεση και πετύχαμε μια ευρεία νίκη, παίζοντας σε υψηλό επίπεδο σε όλη την διάρκεια, όπως μας ζήτησε και ο προπονητής μας. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και το επόμενο διάστημα, πέρα από τα ματς του πρωταθλήματος, θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για το επόμενο μας παιχνίδι στο Σπλιτ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο