fbpx

Νίκος Δεληγιάννης: «Κατά διαστήματα ήμασταν εκτός τόπου και χρόνου»

Νίκος Δεληγιάννης: «Κατά διαστήματα ήμασταν εκτός τόπου και χρόνου»

Ο αήττητος μέχρι την περασμένη Τετάρτη (23/11), στον Β’ Όμιλο της Α1 πόλο Ανδρών Απόλλων Σμύρνης γνώρισε δύο ήττες μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών. Ηττήθηκε πρώτα την Τετάρτη, στο Ποσειδώνειο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης από τον ΠΑΟΚ με 11 -10, ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου (26/11) γνώρισε την ήττα από τον ΝΟ Βουλιαγμένης, με 13-9, στο εξ´ αναβολής ντέρμπι.

Έτσι το συγκρότημα του Νίκου Δεληγιάννη μένει στην δεύτερη θέση του ομίλου και μάλιστα έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ομάδα του Λαιμού.

Ο προπονητής της “ελαφράς ταξιαρχίας”, στις δηλώσεις του, δεν έκρυψε την στεναχώρια του και την απογοήτευσή του για τον τρόπο με τον οποίον η ομάδα του εμφανίζεται σε μερικές χρονικές περιόδους των αγώνων. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δυστυχώς, για ακόμα ένα ματς, δεχτήκαμε γκολ που τα προσφέρουμε με μεγάλη ευκολία σε κάθε αντίπαλο. Βεβαίως, τέτοια προσέγγιση δεν αρμόζει σε ομάδα που έχει υψηλούς στόχους. Έχουμε πολύ καλές στιγμές στα παιχνίδια μας, αλλά έχουμε και διαστήματα που είμαστε εκτός τόπου και χρόνου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο