fbpx

Αθλητική δικαστής: Δέχθηκε τις ενστάσεις του ΝΟ Λάρισας κατά του Ηλυσιακού

Αθλητική δικαστής: Δέχθηκε τις ενστάσεις του ΝΟ Λάρισας κατά του Ηλυσιακού

Πριν από μερικούς μήνες, για την ακρίβεια τον Μάιο του 2022, ανέκυψε το ζήτημα των ενστάσεων που είχε υποβάλει ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας, στις αναμετρήσεις του με τον Ηλυσιακό για την Α2 Ανδρών, αναφορικά με τη κανονική ή μη συμμετοχή του Αμερικανού πoλίστα Ντίλαν Γούντχεντ (φωτο) στους αγώνες. Ενστάσεις επίσης, πριν από τον ΝΟΛ, είχαν καταθέσει ο ΟΦΘ και ο ΝΟ Πατρών, και η εν λόγω υπόθεση προκαλεί αναταραχή στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών, καθώς ο Ηλυσιακός ανέβηκε και αγωνίζεται ήδη στη μεγάλη κατηγορία.

Το ΑΣΕΑΔ (Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών), ακύρωσε την απόφαση του ΔΣ της ΚΟΕ, που απέρριψε τις ενστάσεις, καθώς το έκρινε αναρμόδιο να λάβει τέτοια απόφαση και ύστερα παρέπεμψε την υπόθεση εκδίκασης των ενστάσεων στην αθλητική δικαστή, της οποίας η απόφαση δημοσιεύτηκε στις 23 Νοεμβρίου του 2022 (προχθές) και δέχεται τις ενστάσεις του ΝΟ Λάρισας, ενώ διατάζει και την επιστροφή των παραβόλων που κατατέθηκαν από το ΝΟΛ.

Η απόφαση της αθλητικής δικαστή:

«ΔΕΧΕΤΑΙ τις από 11-5-2022 και 13-5-2022 ενστάσεις του σωματείου ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ κατά του κύρους των αγώνων που διεξήχθησαν τις ανωτέρω ημερομηνίες στο Ιλίσιο κολυμβητήριο και ανοικτό κολυμβητήριο Νέας Πολιτείας, αντίστοιχα, για το Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης της Α2 Ανδρών.

ΔΙΑΤΑΣΕΙ την επιστροφή των παραβόλων που καταβλήθηκαν κατά την υποβολή των κρινόμενων ενστάσεων στο σωματείο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Κρίθηκε αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε 23 Νοεμβρίου 2022».

Σύμφωνα με αυτή την απόφαση, η περσινή βαθμολογία του πρωταθλήματος της Α2 διαφοροποιείται, καθώς ο ΝΟΛ, επί της ουσίας, κερδίζει τα δύο παιχνίδια με τον Ηλυσιακό άνευ αγώνων, αφού η Αθλητική Δικαστής δέχθηκε την ένσταση ΚΑΤΑ του κύρους των αναμετρήσεων. Το τι μέλλει γενέσθαι δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε με ασφάλεια, καθώς αναμένονται εξελίξεις.

Πηγή: aquafeed24.com

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο