fbpx

ΑΝΟ Γλυφάδας-Τίγκρα Έγκερ 13-11: Πανηγυρικά και με πρωτιά η πρόκριση (pics)

ΑΝΟ Γλυφάδας-Τίγκρα Έγκερ 13-11: Πανηγυρικά και με πρωτιά η πρόκριση (pics)

Η πρόκριση στη φάση των «16» του LEN CHAMPIONS LEAGUE Γυναικών είχε σφραγιστεί από το Σάββατο για τον ΑΝΟ Γλυφάδας I-repair, αλλά τα κορίτσια του Θοδωρή Ανδρεάκου έδωσαν πανηγυρικό τόνο σε αυτήν καθώς ολοκλήρωσαν με μια ακόμα μεγάλη νίκη τους αγώνες τους στον Β’ όμιλο της πρώτης προκριματικής φάσης και πήραν την πρωτιά στη βαθμολογία, (ο ΑΝΟΓ φιλοξένησε τους αγώνες στο Κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων.

Έχοντας από χθες πάρει το εισιτήριο για τη συνέχεια, χωρίς άγχος, αλλά και εμφανώς ανώτερος, ο ΑΝΟΓ επικράτησε 13-11 της Τίγκρα Έγκερ (που επίσης είχε προκριθεί και με την οποία ισοβαθμήσαν στους 9 β., αλλά ο ΑΝΟΓ ευνοείτο στην ισοβαθμία), υποχρεώνοντας όλους τους φίλους της που τη στήριξαν στη προσπάθεια πρόκρισης, να τη χειροκροτήσουν και πάλι.  

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας i-repair ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ. Ακόμα και όταν η ολλανδική ομάδα μείωσε στα δυο γκολ (11-9, 12-10), βρήκε τον τρόπο να κρατήσει τη νίκη που παράλληλα του χάρισε και την πρωτιά στον όμιλο.

Κορυφαία σκόρερ ήταν η Ειρήνη Νίνου που σημείωσε έξι γκολ.

Στην επόμενη φάση, όπως από κάθε όμιλο, προκρίθηκαν οι τρεις πρώτες ομάδες.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΤΙΓΚΡΑ ΕΓΚΕΡ 13-11

Οκτάλεπτα: 4-1, 3-2, 4-6, 2-2.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Θοδωρής Ανδρεάκος): Καρύτσα, Νίνου Παν.1, Μουστακαρία, Γουλβς 1, Γρηγοροπούλου 1, Νίνου Ειρήνη 6, Αντωνιάδη, Κανελλλοπούλου, Κούλχαας 2, Φουντωτού 1, Κατσώνη, Κοντογιάννη 1, Τσιάρα.

ΤΙΓΚΡΑ ΕΓΚΕΡ: Κις, Γιάνκσο 1, Μπόρσι 1, Πάρκες, Μόλναρ 1, Κατόνα, Σαμπίνα Ζίλαγκι, Τζίγκανι 4, Κέκεσι, Μπόντι, Ζέλακ, Ντορότια Ζίλαγκι 4, Ντούλιτς.

Διαιτητές: Κουνίκοβα (Σλοβακία), Πέρις (Κροατία)

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (4 ΑΓΩΝΕΣ)

  1. ΑΝΟ Γλυφάδας irepair 9
  2. Τίγκρα Έγκερ 9
  3. Ντε Ζάαν 7

================== 

4.Τεράσα 4

  1. Γκραντ Νανσί 0
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο