fbpx

ΑΝΟ Γλυφάδας-Τεράσα 13-8: Πρόκριση στην ευρωπαϊκή ελίτ με θριαμβευτικό τρόπο

ΑΝΟ Γλυφάδας-Τεράσα 13-8: Πρόκριση στην ευρωπαϊκή ελίτ με θριαμβευτικό τρόπο

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας i-repair επιστρέφει στην ευρωπαϊκή ελίτ του πόλο Γυναικών και το έκανε με θρίαμβο. Μετά από καταπληκτικό αγώνα, με τα κορίτσια του να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο Κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων, πήρε τεράστια νίκη 13-8 επί της ισπανικής Τεράσα, στον τρίτο αγώνα της στον Όμιλο που διοργανώνει η ίδια και προκρίθηκε από σήμερα Σάββατο (19/11) στις κρυφαίες «16» ομάδες του CHAMPIONS LEAGUE Γυναικών.

Η θέση που θα καταλάβει στη βαθμολογία, θα εξαρτηθεί από τα παιχνίδια που απομένουν, το βέβαιο είναι πως η ελληνική ομάδα θα είναι στην τριάδα.

Σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι για τη συνέχεια του στο θεσμό, ο ΑΝΟ Γλυφάδας i-repair πήρε από την αρχή τα ηνία και δεν τα άφησε σε κανένα σημείο. Ήταν σταθερά μπροστά στο σκορ με μεγάλες διαφορές (6-2, 10-4, 11-5) μπροστά στους φίλους του που καταχειροκρότησαν τη προσπάθεια των κοριτσιών του Θοδωρή Ανδρεάκου.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΤΕΡΑΣΑ 13-8

Οκτάλεπτα: 4-1, 3-2, 3-2, 3-3.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Θοδωρής Ανδρεάκος): Καρύτσα, Νίνου Παν., Μουστακαρία 1, Γουλβς 2, Γρηγοροπούλου 3, Νίνου Ειρήνη 5, Αντωνιάδη, Κανελλλοπούλου, Κούλχαας 2, Φουντωτού, Κατσώνη, Κοντογιάννη, Τσιάρα.

ΤΕΡΑΣΑ: Πέρεζ, Μαρτίνεζ, Πάουλ 2, Μορίγιο 1, Παντίγια 1, Γκονζάλεζ, Μπρόεκ 1, Καράσκο, Μενάκερμαν 1, Αμορός 1, Βιλάλτα, Μπόσβελντ 1, Μόνλορ.

Διαιτητές: Πέρις (Κροατία), Ανγκιλάρι (Μάλτα)

Στις 20:30 θα ξεκινήσει η αναμέτρηση Γκραντ Νανσί (Γαλλία)- Τίγκρα Έγκερ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΝΟ Γλυφάδας irepair (3 αγώνες) 6

Τίγκρα Έγκερ (2) 6

Τεράσα  (4) 4

Ντε Ζάαν (3) 4

Γκραντ Νανσί (2) 0

ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (20/11)

09:45 Ντε Ζάαν- Γκραντ Νανσί

11:45 ΑΝΟ Γλυφάδας irepair– Τίγκρα Έγκερ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο