fbpx

ΝΟ Βουλιαγμένης-Ολιμπίκ Νις 14-4: Τεράστια νίκη και θεμέλια πρόκρισης

ΝΟ Βουλιαγμένης-Ολιμπίκ Νις 14-4: Τεράστια νίκη και θεμέλια πρόκρισης

Εντυπωσιακή εμφάνιση για τον ΝΟ Βουλιαγμένης που έβαλε από νωρίς τα θεμέλια για την πρόκριση στους “16” της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης των Γυναικών

Στην πρεμιέρα του Α’ ομίλου των προκριματικών του Champions League Γυναικών, στην πορτογαλική πόλη Πάκος ντε Φερέιρα, ο ΝΟ Βουλιαγμένης ήταν επιβλητικός και “βούλιαξε” τη Γαλλική Ολιμπίκ Νις, νικώντας με 14-4 και βάζοντας από νωρίς τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Με μια καταπληκτική εμφάνιση από το ξεκίνημα και άμυνα από γρανίτη, τα κορίτσια του ΝΟΒ καθήλωσαν την αντίπαλο και άρχισαν να…βομβαρδίζει την αντίπαλη εστία και το μόνο που απέμενε ήταν να δούμε που θα σταματήσουν… Και πόση θα είναι η διαφορά στο σκορ…

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΙΣ 14-4

Oκτάλεπτα: 5-2, 4-1, 3-0, 2-1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιώση): Κοτσιώνη, Καΐάφα 4, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 3, Γιαννοπούλου 2, Ριτζ 1, Τανκέεβα 2, Μ. Πάτρα 2, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη, Ε. Πάτρα.

ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΙΣ: Γκαμπριέ, Βερνό Λίλι, Βαν ντε Βέλντε, Κολί 1, Νοϊ, Γκρας, Μπαρμπιέ, Ταμάς, Βερνό Έμα 3, Ντι Φράγια, Ντεσάμπ, Ντι Μπαρτόλο, Βιντάλ.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου: ZVL 1886 (Ολλανδία)-Πασέντσε (Πορτογαλία) 28-7. Ρεπό είχε η Ματαρό (Ισπανία).

Το αυριανό (18/11) πρόγραμμα: 

12:00 Ολιμπίκ Νις- ZVL 1886

14:00 Ματαρό-ΝΟ Βουλιαγμένης

21:00 Πασέντσε-Ολιμπίκ Νις

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο