fbpx

Ιγκόρ Μιλάνοβιτς: «Ενωμένοι και με μεγάλη καρδιά»

Ιγκόρ Μιλάνοβιτς: «Ενωμένοι και με μεγάλη καρδιά»

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια τεράστια νίκη επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης ιταλικής Προ Ρέκο στον Πειραιά, στην 1η αγωνιστική τησ φάσης των Ομίλων του Champions League και ο προπονητής Ιγκόρ Μιλάνοβιτς, αρχιτέκτονας της επιτυχίας δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του.

Στισ δηλώσεις του μετά τη σπουδαία νίκη τόνισε πως αυτή δίνει ώθηση για τη συνέχεια στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, πλέκοντας φυσικά το εγκώμιο των παικτών του. Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη νίκη, μας δίνει κίνητρο, δουλέψαμε πολύ, είμαστε ικανοποιημένοι από την άμυνα που είχαμε. Κάναμε κάποια λάθη, δεχθήκαμε κάποια εύκολα γκολ, που δεν επιτρέπεται. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν νευρικοί στην επίθεση, κάναμε κάποια βιαστικά σουτ.

Όμως, ήταν ένα σκληρό ματς,το πρώτο ματς φέτος στην Ευρώπη και η νίκη μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και ώθηση για νέες μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες.

Οι παίκτες μου έχουν μεγάλη καρδιά, είναι ενωμένοι, τα δίνουν όλα στην άμυνα, ενώ και ο τερματοφύλακας μας ήταν φανταστικός κάτω από τα δοκάρια».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο