fbpx

ΑΕΚ-Πανιώνιος 5-10: Έξι σερί νίκες για τους «κυανέρυθρους»

ΑΕΚ-Πανιώνιος 5-10: Έξι σερί νίκες για τους «κυανέρυθρους»

Ο Πανιώνιος πέρασε και από τον Άλιμο απέναντι στην ΑΕΚ με σκορ 10-5 για την 7η αγωνιστική της Α1 Πόλο Ανδρών και έφτασε έτσι στην έκτη σερί νίκη του.

Οι «κυανέρυθροι» μετρούν μόνο επιτυχίες μετά την ήττα τους στην πρεμιέρα από τον Ολυμπιακό, και έτσι αυτή τη στιγμή είναι δεύτεροι στον Α’ όμιλο με 18 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τους «ερυθρόλευκους» που έχουν το απόλυτο. Αντίστοιχα, στην 6η θέση βρίσκεται η Ένωση με 6 βαθμούς και 2 νίκες σε 7 ματς.

Η ΑΕΚ αντιστάθηκε για ένα ημίχρονο και κάτι αφού με το επιμέρους 3-1 στο δεύτερο οκτάλεπτο, πήγε στα αποδυτήρια υπολειπόμενη ενός τέρματος (5-6). Από εκεί και πέρα ο Πανιώνιος έπαιξε υποδειγματική άμυνα, δεν δέχθηκε τέρμα στο β’ ημίχρονο και έφτασε άνετα στη νίκη.

ΑΕΚ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 5-10

Οκτάλεπτα: 2-5, 3-1, 0-1, 0-3.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Αβαγιανός, Σταμέλος, Κοκκινάκης, Βούκσεβιτς 2, Γαλάνης, Φωτεινάκης, Μαρινάγης 1, Παπάκος 1, Σελλάτος 1, Νατσούλης, Μαυρωτάς Άρ., Χαϊδόπουλος, Ζαχόπουλος, Χήτος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης, Μπιτάντζε 1, Νταλάπας 2, Καλαϊτζής, Μουρατίδης, Παπάκος, Γούνας 2, Σπούνερ 3, Καπετανάκης 1, Αναγνώστου, Λοράντος, Μπαγιούμη.

Διαιτητές: Δασκαλοπούλου, Βασιλείου
Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο