fbpx

ΝΟ Βουλιαγμένης: Στη Ρώμη για προετοιμασία εν όψει Ολυμπιακού και Champions League

ΝΟ Βουλιαγμένης: Στη Ρώμη για προετοιμασία εν όψει Ολυμπιακού και Champions League

Ταξίδι στην “αιώνια” πόλη για δυνατά φιλικά προετοιμασίας εν όψει του ντέρμπι της Α1 Γυναικών και τον Ολυμπιακό, αλλά και της συμμετοχής της στο Champions League Γυναικών, έκανε αυτές τις μέρες η γυναικεία ομάδα του ΝΟ Βουλιαγμένης

Με το βλέμμα στραμμένο στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια για το Women’s Champions League, που έρχονται την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα το τριήμερο 17-20 Νοεμβρίου, η γυναικεία ομάδα του ΝΟ Βουλιαγμένης ταξίδεψε στη Ρώμη για να πραγματοποιήσει φιλικά προετοιμασίας απέναντι στην τοπική Ρόμα (η οποία είναι αντίπαλος του Εθνικού Πειραιά στον όμιλο που διεξάγεται στη Γαλλία).

Η ομάδα της Κικής Λιόση θα παραμείνει στην «αιώνια» πόλη μέχρι και σήμερα Πέμπτη 10/11 και ακολούθως (αύριο Παρασκευή) θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο κολυμβητήριο του Λαιμού, το Σάββατο 12/11 στις 16:00, στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Α1 πόλο Γυναικών.

Την αποστολή του ΝΟ Βουλιαγμένης απαρτίζουν: η Μαρίνα Κοτσιώνη, Τίνα Καϊάφα, Δέσποινα Καλογεροπούλου, Έλενα Ελληνιάδη, Αθηνά Γιαννοπούλου, Εκατερίνα Τανκέεβα, Μαρία Πάτρα, Κική Στρατηδάκη, Δέσποινα Ανδρεάδη, Φοίβη Αγγελίδη, Ειρήνη Πάτρα. Για τις πρώτες δύο μέρες απουσίασαν μόνο οι Έιμι Ριτζ και Μαρίλια Μιμίδη, λόγω των υποχρεώσεων τους με τις Εθνικές Ομάδες του Καναδά και της Αυστραλίας, στο World League Super Finals. Ταξίδεψαν χθες Τετάρτη στην Ιταλία μέσω Τενερίφης και ενσωματώθηκαν με τις υπόλοιπες.

Θυμίζουμε ότι στο Όμιλο της Βουλιαγμένης για τον πρώτο προκριματικό γύρο του της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης βρίσκονται: η Πασένσε (διοργανώτρια), η Νις, η Ματαρό και η ZVL 1986.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο