fbpx

Μάριος Καπότσης: Εξήγησε τη σημασία της ασφάλισης των αθλητών με πρωτοβουλία ΣΕΑΥ (vid)

Μάριος Καπότσης: Εξήγησε τη σημασία της ασφάλισης των αθλητών με πρωτοβουλία ΣΕΑΥ (vid)

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΑΥ), καινοτομώντας όσον αφορά το ζήτημα των ασφαλίσεων των αθλητών στο χώρο του πόλο στην Ελλάδα. Αυτό γνωστοποιήθηκε και εξηγήθηκε εκτενώς από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΕΑΥ, τον Μάριο Καπότση.

Ο ασημένιος Ολυμπιονίκης και αρχηγός του ΝΟ Βουλιαγμένης, με βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο όλοι οι αθλητές της Α1 και της Α2 Ανδρών και Γυναικών θα είναι ασφαλισμένοι, αφού ο ΣΕΑΥ σε συνεργασία με την ΚΟΕ, ήρθε σε συμφωνία με μία μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία προκειμένου να βρεθεί η «φόρμουλα» και να καλύπτονται όλοι οι αθλητές, σε όλη την Ελλάδα.

Η αλλαγή που φέρνει αυτή η εξέλιξη, μπορεί να γίνει κάτι ακόμα μεγαλύτερο και σημαντικότερο, εφόσον το στηρίξουν έμπρακτα οι άνθρωποι στους οποίους απευθύνεται, δηλαδή οι πρωταγωνιστές, οι ίδιοι οι αθλητές. Είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται μία τέτοια κίνηση και πρέπει όλοι να είναι δίπλα σε αυτή την πράξη, για το καλό των αθλητών, για το καλό του ίδιου του αθλήματος.

Δείτε και ακούστε τον Μάριο Καπότση:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο