fbpx

Έλληνες εξωτερικού: Ο τροπαιούχος με τη Ντε Ζάαν Μιράλης και οι πρωταγωνιστές Κάκαρης και Σκουμπάκης (pics)

Έλληνες εξωτερικού: Ο τροπαιούχος με τη Ντε Ζάαν Μιράλης και οι πρωταγωνιστές Κάκαρης και Σκουμπάκης (pics)

Πλούσια, ενδιαφέρουσα και με διακρίσεις ήταν η δραστηριότητα των “ξενιτεμένων” στο εξωτερικό Ελλήνων διεθνών πολιστών και προπονητών, το περασμένο Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα – Διαβάστε αναλυτικά

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ολλανδίας, η Ντε Ζάαν την οποία προπονεί ο Έλληνας κόουτς Ανδρέας Μιράλης (και αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ προ ημερών στο Euro Cup) πήρε και το Σούπερ Καπ Ολλανδίας, με νίκη επί της Χετ Ράβιν με 13-7.

Σε ένα ματς που ξεκίνησε άσχημα γι αυτήν, η Ντε Ζάαν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, όμως στο δεύτερο ισορρόπησε τον αγώνα κι έφτασε να ισοφαρίσει σε 4-4. Οι πρωταθλητές ξαναπήραν κεφάλι στο σκορ, αλλά η ομάδα του Ανδρέα Μιράλη έκλεισε το τρίτο οκτάλεπτο με 9-6 υπέρ της κι έτσι ήρθε η νίκη με το τελικό 13-7.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή, εξάλλου, τον Κώστα Κάκαρη, ο οποίος πέτυχε τρία γκολ, η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ επικράτησε της Μλάντοστ στο ντέρμπι της κροατικής λίγκας ανδρών με 14-8. Οι φιλοξενούμενοι, έτσι, έφτασαν τις τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς και συνεχίζουν ακάθεκτοι εν όψει της πρεμιέρας τους στη φάση των Ομίλων του Champions League.

Την κούρσα του πρωταθλήματος οδηγεί η Πριμόριε Ριέκα με 12 βαθμούς (και παιχνίδι παραπάνω) καθώς επικράτησε με 7-2 της Σολάρις χάρη στην εξαιρετική της άμυνα. Νωρίτερα για την ίδια αγωνιστική, η Γιαντράν Σπλιτ είχε νικήσει με 17-4 της Ζαντάρ.

Στο ματς της 4ης αγωνιστικής του πρωτάθληματος Σερβίας, εξάλλου, η Νόβι Μπέογκραντ επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα με 15-7, με 2 γκολ του Δημήτρη Σκουμπάκη. Έτσι, η Ραντνίσκι να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η πρωταθλήτρια της περσινής Αδριατικής Λίγκας Νόβι Μπέογκραντ υποδέχτηκε τον Ερυθρό Αστέρα και από νωρίς βρέθηκαν σε θέση ισχύος με σερί 3-0 και με το ημίχρονο να λήγει 8-5 οι πιθανότητες ήταν υπέρ της Νόβι Μπέογκραντ. Η εικόνα δεν άλλαξε στις 2 τελευταίες περιόδους και χάρη στη συγκλονιστική εμφάνιση του Μάντιτς με 4 γκολ και τα κρίσιμα γκολ του Σκουμπάκη ο Ερυθρός Αστέρας υποχρεώθηκε στη δεύτερη ήττα του στο Πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο