fbpx

Νικόλας Παπασηφάκης: «Να αναδείξουμε τον ΝΟ Βουλιαγμένης και στους Ομίλους του Champions League» (vid, pics)

Νικόλας Παπασηφάκης: «Να αναδείξουμε τον ΝΟ Βουλιαγμένης και στους Ομίλους του Champions League» (vid, pics)

Πανηγυρική ατμόσφαιρα και συγκινητικές σκηνές εκτυλίχθηκαν το Σάββατο (5/11) το απόγευμα στο «Σεράφειο» κολυμβητήριο, με έναν ιστορικό σύλλογο στο πόλο, τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, να πετυχαίνει μία ξεχωριστή πρόκριση, καθώς επέστρεψε στις κορυφαίες 16 ομάδες του Champions League (φάση των Ομίλων), για πρώτη φορά μετά το 2013.

Μπορεί οι σύγχρονοι “μπέμπηδες” του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς, να γνώρισαν την ήττα από τη γαλλική Νουαζί Λε Σεκ, στη ρεβάνς των πλέι οφ (γ’ προκριματικού γύρου), με 12-9, αλλά μικρή σημασία είχε, καθώς αυτή αποδείχτηκε γλυκιά, αφού με τη σπουδαία εμφάνιση και τη νίκη 17-11 στον πρώτο αγώνα στο Παρίσι πήρε την πρόκριση.

Αδιαμφισβήτητα ένας από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας είναι και ο Νικόλας Παπασηφάκης. Ο περιφερειακός της Βουλιαγμένης, ο οποίος ήρθε με μεταγραφή τη φετινή σεζόν στο σύλλογο, έχει συμβάλλει σημαντικά στη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας του και μίλησε στην κάμερα του aquafeed24.com για τα όσα συνέβησαν τις δύο τελευταίες εβδομάδες, αλλά και για το τι θέλει να πετύχει με το σκουφάκι του Ομίλου, για τον οποίο, αυτός και οι συμπαίκτες του, θα επιδιώξουν να τον αναδείξουν και στη φάση των Ομίλων του Champions League.

Δείτε και ακούστε τον στο παρακάτω video:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο