fbpx

Υδραϊκός-ΝΟ Χίου 13-12: Τρίτωσε το καλό 

Υδραϊκός-ΝΟ Χίου 13-12: Τρίτωσε το καλό 

Ο Υδραϊκός έκαμψε την αντίσταση του ΝΟ Χίου (13-12) για την 6η αγωνιστική του Α’ Ομίλου και έφτασε την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών. 

Οι φιλοξενούμενοι μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας δεν έχουν καταφέρει να κατακτήσουν άλλο θετικό αποτέλεσμα και έχουν μείνει με έναν βαθμό στο πρωτάθλημα. Αντίθετα, οι νικητές με την τρίτη τους επιτυχία έχουν συγκεντρώσει 9 πόντους. 

Για ακόμα ένα παιχνίδι, κορυφαίοι του Υδραϊκού οι Ιάπωνες Σουζούκι και Τακάτα, οι οποίοι σημείωσαν από τρία γκολ. Ωστόσο το νικητήριο τέρμα σημείωσε ο Φώτης Μπλάνης 12 δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ-ΝΟ ΧΪΟΥ 13-12

Οκτάλεπτα: 3-2, 2-4, 4-2, 4-4.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Μάμαλης, Μπεκές, Σουζούκι 3, Παπαδημητρίου, Γκαράνης, Παπαβασιλείου, Μπλάνης 1, Ρομπόπουλος 3, Ζώρζος, Τακάτα 3, Κοντονής 1, Μπερτόλης 2, Μητράκης, Δαλαμπέκης, Μακαντάνης.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Καρακούρος, Μιμίδης  1, Παππάς, Γιαϊτσίνοβιτς, Χαλατζιάν 4, Καρακάσης 3, Κανδιόγλου, Τζώρτζης, Παζαΐτης 1, Χατζηστεφάνου 1, Βέκκος 1, Γαβαλάς Ι. 1, Γιανναράς, Αμπαζης.

Διαιτητές: Μοίραλης, Μπουδραμής
Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο