fbpx

ΝΟ Βουλιαγμένης-Νουαζί Λε Σεκ 9-12: Γλυκιά ήττα που τον στέλνει στ’ αστέρια του Champions League (pics)

ΝΟ Βουλιαγμένης-Νουαζί Λε Σεκ 9-12: Γλυκιά ήττα που τον στέλνει στ’ αστέρια του Champions League (pics)

Την πιο γλυκιά ήττα στην ευρωπαϊκή ιστορία του γνώρισε ο ΝΟ Βουλιαγμένης το απόγευμα του Σαββάτου στο Σεράφειο κολυμβητήριο, από τη γαλλική Νουαζί, καθώς δεν τον εμπόδισε να πανηγυρίσει την επιστροφή του μετά από εννιά χρόνια στη φάση των Ομίλων του Champions League πόλο Ανδρών

Πιο τρελοί πανηγυρισμοί μετά από μια ήττα σε ματς ευρωπαϊκού επιπέδου δεν έχουν ξαναγίνει, αφού παρότι την υπέστη, επιστρέφει στην ελίτ της Ευρώπης η ανδρική ομάδα του ΝΟ Βουλιαγμένης, καθώς οι άνθρωποί της είχαν φροντίσει για αυτό πριν από μια εβδομάδα και αυτή τη φορά το οριστικοποίησαν.

Οι σύγχρονοι “μπέμπηδες” του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς μπορεί να ηττήθηκαν από τη γαλλική Νουαζί Λε Σεκ, στον επαναληπτικό αγώνα του Γ΄ Προκριματικού Γύρου (πλέι οφ) του Champions League, στο Σεράφειο Κολυμβητήριο, το απόγευμα του Σαββάτου (5/11), με 12-9, αλλά υπερασπίστηκαν το μεγάλο το προβάδισμα που είχαν πάρει με τη νίκη τους στον πρώτο αγώνα στο Παρίσι, πριν από μία εβδομάδα με 6 γκολ διαφορά (17-11) και έτσι προκρίθηκαν στη χρυσή φάση των Ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης (εκεί όπου επιστρέφουν από το 2013). Ο ΝΟΒ, μάλιστα, θα μπει στον ίδιο Όμιλο που είναι και ο Ολυμπιακός.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον ΝΟ Βουλιαγμένης να πραγματοποιεί εκρηκτικό πρώτο οκτάλεπτο και να βρίσκεται να προηγείται με 5-1, στις αρχές του δεύτερου οκταλέπτου. Η Νουαζί επέστρεψε στο ματς, κάνοντας το δικό της σερί πιέζοντας για το καλύτερο δυνατό, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι παραπάνω αφού η άμυνα της Βουλιαγμένης, με μπροστάρη τον διεθνή τερματοφύλακά της Παναγιώτη Τζωρτζάτο, δεν το επέτρεψαν σε καμία των περιπτώσεων (9-9 λίγο πριν από το φινάλε). Οι Γάλλοι στο τέλος έκαναν ένα σερί που έφτασε το σκορ στο 12-9, όμως αυτό δεν άλλαξε τίποτα όσον αφορά την πρόκριση, αφού ήταν μια γλυκιά ήττα για τον ΝΟΒ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΝΟΥΑΖΙ ΛΕ ΣΕΚ 9-12

Οκτάλεπτα: 4-1, 2-4, 2-3, 1-4.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ. 2, Αλμύρας 1, Καλογερόπουλος, Τρούλος 1, Νικολαΐδης, Παπασηφάκης 3, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής 1, Καπότσης, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης.

ΝΟΥΑΖΙ ΛΕ ΣΕΚ (Στέφαν Τσίριτς): Γκαρσό, Σοντατιέρ, Νταρντόν, Μπίροτς 2, Ντο Καρμό 2, Οντό Μετογκλό, Γκόγκοφ 1, Πέτκοβιτς 4, Μπόουεν 2, Κράπιτς 1, Αίτ Νταμάν, Γκουερίν, Ντουτέτ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο