fbpx

Νηρέας Χαλανδρίου-Εθνικός Πειραιά 11-16: Άνετη επιστροφή στις νίκες

Νηρέας Χαλανδρίου-Εθνικός Πειραιά 11-16: Άνετη επιστροφή στις νίκες

Ένα οκτάλεπτο ήταν αρκετό για τον Εθνικό Πειραιά, έτσι ώστε να φύγει με τη νίκη (11-16) από την έδρα του Νηρέα Χαλανδρίου στο παιχνίδι που διεξήχθη για την 6η αγωνιστική του Ά Ομίλου της Α1 Ανδρών.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να ξεπερνούν γρήγορα την ήττα από τον Υδραϊκό μεσοβδόμαδα και επέστρεψαν με εμφατικό τρόπο στις επιτυχίες. Το 0-7 του δευτέρου οκταλέπτου έδωσε διαφορά 8 τερμάτων στον Εθνικό (3-11) και ουσιαστικά διέλυσε τα όνειρα των γηπεδούχων για το θετικό αποτέλεσμα.  

Η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού έφτασε τους 9 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ ο Νηρέας έχει μείνει με μία νίκη, αυτή της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ. 

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 11-16

Οκτάλεπτα: 3-4, 0-7, 5-3, 3-2.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Γιώργος Ιντζές): Καζάκος, Δανούρδης 2, Παπαδημητρίου 1, Χριστοφορίδης 1, Κουρμελές Γ., Μαυρωτάς Λ. 2, Κουρμελές Β., Πανταζόπουλος 3, Στυλιανάκης, Τσιρώνης, Μπερτόλης 1, Ονόπας, Κακλής, Μανδαλιός 1, Νεγκίζ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος 1, Ιωάννου, Τεσάνοβιτς 1, Μπέτο 2, Παπαδόγκωνας 3, Βιτέλλας 4, Πρωτοψάλτης 1, Μπεριστιάνος 1, Μαθιόπουλος 1, Λαδάς 1, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος 1, Ζωγράφος.

Διαιτητές: Κυράνης Κ., Βασιλείου Κ.
Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο