fbpx

ΓΣ Περιστερίου-ΠΑΟΚ 4-10: “Έσπασαν το ρόδι” οι Θεσσαλονικιές

ΓΣ Περιστερίου-ΠΑΟΚ 4-10: “Έσπασαν το ρόδι” οι Θεσσαλονικιές

Χρειάστηκαν να περάσουν πέντε αγωνιστικές προκειμένου η ομάδα του ΠΑΟΚ να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη. Μάλιστα την πέτυχε εκτός έδρας, καθώς επιβλήθηκε στο Περιστέρι της ομώνυμης ομάδας με 10-4. Οι δύο ομάδες έχουν πλέον από μία νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. 

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε σταθερά το προβάδισμα και έκλεισε το πρώτο μέρος στο +3, ενώ λίγο αργότερα η διαφορά είχε φτάσει στα πέντε γκολ (2-7). Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μπουν ξανά στο παιχνίδι μειώνοντας σε 4-7, αλλά στο τελευταίο οκτάλεπτο κυριάρχησαν οι φιλοξενούμενοι σκοράροντας τρεις φορές, χωρίς να παραβιαστεί η εστία τους… 

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΠΑΟΚ 4-1

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-2, 2-3, 0-3

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Βαγγέλης Πάτρας): Ζαφειράκη, Κολιτσοπούλου, Φραγκάκη, Γροζοπούλου, Αποστολίδου 1, Κωνσταντοπούλου 1, Λουκοπούλου, Μπερίκου, Πέττα, Μπεκρή 1, Κάσσαρη, Γκοτζιά 1, Κοβάτσεβιτς,  Παπασηφάκη, Γκίκα.

ΠΑΟΚ (Παναγιώτης Βέργος): Λεριώτη-Συκά, Μπίκου, Πουστινίκοβα 1, Τζελέπη 1, Καρυπίδου Μελίνα 2, Παρασκευοπούλου 1, Γραικού, Λαμπρούση, Φραγκιά 2, Ντόνα –Τσιάκα, Στόγιου, Μουρατίδου, Τζούρκα, Καρυπίδου Ηρώ 3.

Διαιτητές: Δασκαλοπούλου, Στεφανάκης
Αλυτάρχης: Μιχάλης Κουρέτας

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο