fbpx

ΑΕΚ-ΝΟ Ρεθύμνου 9-9: Μάζεψαν τον πρώτο τους βαθμό

ΑΕΚ-ΝΟ Ρεθύμνου 9-9: Μάζεψαν τον πρώτο τους βαθμό

Ισόπαλο (9-9) ολοκληρώθηκε το ντέρμπι των ουραγών ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΝΟ Ρεθύμνου. Οι δύο ομάδες έβαλαν στο σακούλι τους τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. 

Μπορεί να μάζεψαν τον πρώτο τους πόντο, ωστόσο ακόμα δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης στις πρώτες πέντε στροφές του πρωταθλήματος. 

Οι φιλοξενούμενες μπήκαν ζεστές στο ματς που διεξήχθη στο κολυμβητήριο «Αντώνης Δημητρόπουλος» στη Γλυφάδα και προηγήθηκαν με 3-0 στο πρώτο οκτάλεπτο. Η ΑΕΚ όχι μόνο «ροκάνισε» τη διαφορά, αλλά με 5 σερί τέρματα μετέτρεψε το 1-4 σε 6-4. Το Ρέθυμνο αντέδρασε και ισοφάρισε σε 6-6 στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα η Καδιανή Κυριακάκη βρήκε δίχτυα για τις Κρητικές και διαμόρφωσε το τελικό 9-9

ΑΕΚ–ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 9-9

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 3-1, 3-2, 3-3

ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Νίγκρο, Λελελέι 1, Γεωργίου, Καλαϊτζή, Γκίλλα 1, Φραγγελάκη, Ρουμελιώτη, Λιαπάκη 2, Πετεινάτου 1, Μιχαηλίδου 4, Φέλλα.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Οδυσσέας Μπαριωτάκης): Πουλοπούλου, Λαμπαθάκη 1, Κυριακάκη 5, Φαρμάκη, Τσιουγκρή 3, Ζαφειράκη, Σάντζες, Μυριοκεφαλιτάκη, Λιμπιτάκη Στυλ, Λιμπιτάκη Άννα, Μπιρλιράκη.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Αχλαδιώτης
Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο