fbpx

ΝΟ Βουλιαγμένης: «Όλοι στο Σεράφειο, το Σάββατο, για το ευρωπαϊκό άλμα»

ΝΟ Βουλιαγμένης: «Όλοι στο Σεράφειο, το Σάββατο, για το ευρωπαϊκό άλμα»

Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο του να γεμίσει τις εξέδρες του Σεράφειου κολυμβητηρίου, που θα χρησιμοποιήσει ως έδρα στη ρεβάνς της φάσης των πλέι οφ του Champions League Ανδρών κόντρα στη γαλλική Νουαζί Λε Σεκ, το Σάββατο 5/11, έκανε ο ΝΟ Βουλιαγμένης

H ανδρική ομάδα πόλο του ΝΟ Βουλιαγμένης θέλει να… πετάξει στα αστέρια, να κάνει το μεγάλο ευρωπαϊκό άλμα. Αντιμετωπίζει αύριο Σάββατο (5/11, 16:00) στον επαναληπτικό αγώνα του Γ’ Προκριματικού Γύρου (Πλέι Οφ) του Champions League, στο Σεράφειο κολυμβητήριο τη γαλλική Νουαζί Λε Σεκ με στόχο την πρόκριση στην φάση των Ομίλων με τις 16 καλύτερες ομάδες τις Ευρώπης.

Ο πρώτος μεταξύ τους αγώνας, το περασμένο Σάββατο στο Παρίσι, είχε λήξει 17-11 υπέρ της ελληνικής ομάδας, που είναι φυσικά το μεγάλο φαβορί για την είσοδο στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, για πρώτη φορά μετά το 2013. Εκεί που έχει, ήδη, προκριθεί μπάι ο Ολυμπιακός.

Οι άνθρωποι του ΝΟ Βουλιαγμένης, μάλιστα, εμπνεύστηκαν και εξέδωσαν μια ιδιαίτερη αφίσα (κεντρική φωτο) με ένα ιδιαίτερο κάλεσμα να γεμίσει το κολυμβητήριο:

«Ελάτε να υποστηρίξετε τον ΝΟΒ στο Σεράφειο Κολυμβητήριο του Δήμου Αθηναίων, το Σάββατο 5/11 στις 16:00», τονίζει ο σύλλογος στην ανακοίνωσή του.

Ο προπονητής των σύγχρονων “μπέμπηδων” Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του στον συγκεκριμένο αγώνα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο