fbpx

Νώντας Σαμαρτζίδης: Ξύπνησαν μνήμες στο δείπνο από φίλους προς τιμήν του

Νώντας Σαμαρτζίδης: Ξύπνησαν μνήμες στο δείπνο από φίλους προς τιμήν του

Η μνήμη του Νώντα Σαμαρτζίδη παραμένει ζωντανή στις καρδιές όλων, χάρη στις εκδηλώσεις μνήμης και τις τιμές που του αποδίδονται κάθε χρόνο. Φέτος συμπληρώθηκαν 26 χρόνια από τον άδικο χαμό του θρυλικού πολίστα και πολύ αγαπημένου προσώπου στην «οικογένεια» του υγρού στίβου. Ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών για το ελληνικό πόλο τιμήθηκε τόσο από την ΚΟΕ, αλλά και από φίλους και συγγενείς.

Μετά το επιτυχημένο “Samartzidis Cup” το καλοκαίρι που μας πέρασε, το οποίο διοργανώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης και συμμετείχε και η Εθνική Ανδρών, η μνήμη του Νώντα Σαμαρτζίδη τιμήθηκε ξανά, το βράδυ της Τετάρτης (2/11), σε οικογενειακό κλίμα, με πρωτοβουλία του παλιού συμπαίκτη του στον Εθνική και Την Εθνική ομάδα Βαγγέλη Πάτρα (και νυν προπονητή της γυναικείας ομάδας του ΓΣ Περιστερίου). Σπουδαίες προσωπικότητες του χώρου και παλαίμαχοι συγκεντρώθηκαν σε εστιατόριο της Καλλιθέας, όπου «θυμήθηκαν» τον αγαπημένο φίλο και αθλητή, δειπνίζοντας και ενθυμούμενοι περιστατικά με εκείνον πρωταγωνιστή.

Μπορεί το χθεσινό δείπνο προς τιμήν του Νώντα Σαμαρτζίδη να μην είχε «απαρτία», καθώς δεν κατάφεραν να παρευρεθούν όλοι λόγω των υποχρεώσεων στα ματς της Α1 Ανδρών ή και αλλού, παρόλα αυτά η αναμνηστική φωτογραφία (πάνω) συγκινεί:

Αριστερά: Τάσος Παπαναστασίου (πιλότος) , Νίκος Ξυλούρης, Δώρα Ιωανίδου, Δημήτρης Καπράνος, Γιώργος Χατζηγεωργίου, Αλέξανδρος Καψοκόλης, Γιώργος Μαυρωτάς, Φίλιππος Καϊάφας.

Δεξιά: Ευάγγελος Πάτρας, Νίκος Δερβίσης, Μιχάλης Αβατάγγελος, Νίκος Στελλάτος, Φώντας Μαρκόπουλος, Γιάννης Πατλάκας, Νίκος Ηλιόπουλος, Τάσος Σαρηδάκης.

Οι Κώστας Λούδης, Σοφία Ρουσσάκη και Φίλιππος Λούκας παρευρέθηκαν στο δείπνο μεταγενέστερα από τη λήψη του συγκεκριμένου στιγμιότυπου.
Φωτογράφος: Βαγγέλης Γαϊδατζής.

Ο αείμνηστος Νώντας Σαμαρτζίδης
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο