fbpx

ΠΑΟΚ-ΝΟ Χανίων 11-7: Ο Κεχαλάρης τον οδήγησε στη νίκη

ΠΑΟΚ-ΝΟ Χανίων 11-7: Ο Κεχαλάρης τον οδήγησε στη νίκη

Τη δεύτερη διαδοχική του νίκη πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης του ΝΟ Χανίων με 11-7. 

Ο Γιάννης Κεχαλάρης ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης του «Δικεφάλου του Βορρά» στο παιχνίδι που διεξήχθη για την εμβόλιμη 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Ο άσος των γηπεδούχων ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με έξι γκολ, ενώ κανένας άλλος παίκτης των δύο ομάδων δεν ξεπέρασε τα δύο τέρματα. 

Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, αλλά στο τέλος ανέβασε την απόδοσή του και διεύρυνε περισσότερο το προβάδισμα. Οι Θεσσαλονικείς έφτασαν τους εννιά βαθμούς στο πρωτάθλημα, έχοντας κι έναν αγώνα λιγότερο.

ΠΑΟΚ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 11-7

Οκτάλεπτα: 2-1, 2-2, 3-1, 4-3.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός 1, Κεχαλάρης 6, Μιλάρντοβιτς 1, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 2, Προσινικλής, Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Λασκαρίδης, Καραντζάς.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης 2, Μπατάκης 1, Αποστολάκης 2, Χαριτάκης, Ντα Σίλβα, Σολεϊμάνιπακ 2, Σπάχιτς, Νικολαΐδης Γ., Κουτρουλάκης.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Σιώης Πολυζώης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο