fbpx

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 9-8: «Πράσινο» το ντέρμπι

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 9-8: «Πράσινο» το ντέρμπι

Ντέρμπι που τα είχε όλα διεξήχθη στο κολυμβητήριο του πάρκου Γουδή για την 5η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Α1 Ανδρών, με τον Παναθηναϊκό να κάμπτει την αντίσταση της ΑΕΚ στο τέλος και να πανηγυρίζει τη νίκη.  

Οι φίλοι των «πρασίνων» είχαν δημιουργήσει καυτή ατμόσφαιρα και έδωσαν ώθηση στην ομάδα τους προκειμένου αυτή να κατακτήσει το τρίποντο και να φτάσει τους 10 βαθμούς στο πρωτάθλημα. 

Πρόσωπο του αγώνα δίχως αμφιβολία ο Χατζηγούλας, ο οποίος στο τελευταίο οκτάλεπτο σημείωσε και τα δύο γκολ του Παναθηναϊκού. Αρχικά έγραψε το 8-7, ενώ είχε απάντηση και στο τέρμα που σημείωσε ο Μαρινάγης για λογαριασμό της ΑΕΚ. Η «Ένωση» είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 3:52 με το πέναλτι του Δήμου Δερμιτζάκη, αλλά ο Φίλιππος Καραμπέτσος απέκρουσε και στην εξέλιξη της φάσης ο Χατζηγούλας διέσχισε γρήγορα την πισίνα και διαμόρφωσε το τελικό 9-8.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ 9-8

Οκτάλεπτα: 1-1, 2-2, 4-4, 2-1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης 1, Κανδανολέων, Χωματάς, Δευτεραίος 1, Τόττης, Άντζιτς 1, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης 2, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 2, Βασιλάκης, Σιαμάς Χρ., Ζερβουδάκης.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Αβαγιανός, Σταμέλος 1, Κοκκινάκης 1, Βούκσεβιτς 2, Γαλάνης, Γκάτσος, Μαρινάγης 2, Παπάκος 1, Στελλάτος 1, Αράγια, Μαυρωτάς Aρ., Χαϊδόπουλος.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Παντελής

Αλυτάρχης: Ντίνος Σακελλαράκης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο