fbpx

ΝΟ Χίου-Πανιώνιος 9-15: Το «καθάρισε» στο φινάλε

ΝΟ Χίου-Πανιώνιος 9-15: Το «καθάρισε» στο φινάλε

Σε ένα παιχνίδι που είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι για τα τρία πρώτα 8λεπτα, ο Πανιώνιος ανεβάζοντας την απόδοσή του, επικράτησε στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, του τυπικά γηπεδούχου ΝΟ Χίου με 15-9, για την 5η αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών.

Αν και πριν την έναρξή του, το παιχνίδι έδειχνε εύκολη υπόθεση για τους Νεοσμυρνιούς, οι ουραγοί της βαθμολογίας έβαλαν δύσκολα στους «κυανέρυθρους», με τις δυο ομάδες να μπαίνουν ισόπαλες (6-6) στην τελευταία περίοδο της αναμέτρησης.

Εκεί, μίλησε η μεγάλη διαφορά ποιότητας, που υπάρχει, με τον Πανιώνιο να πετά «φωτιές» στην επίθεση και να «καθαρίζει» την υπόθεση νίκη.

ΝΟ ΧΙΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.ΣΜΥΡΝΗΣ 9-15

Οκτάλεπτα: 3-2, 3-2, 0-2, 3-9.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Καρακούρος, Μιμίδης, Παππάς, Γιατσίνοβιτς 1, Χαλατζιάν 1, Καρακάσης 1, Κανδιόγλου, Τζώρτζης, Παζαΐτης, Χατζηστεφάνου 3, Βέκκος 3, Γαβαλάς, Γιαννάρας, Αμπαζής. 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 3, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 2, Μπιτάτζε 2, Νταλάπας 1, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης, Παπάκος, Γούνας 3, Σπούνερ 2, Καπετανάκης 1, Αναγνώστου, Λοράντος, Μπαγιούμη. 

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Θωμάς

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο