fbpx

ΓΣ Περιστερίου-Απόλλων Σμύρνης 10-14: Απόλυτος!

ΓΣ Περιστερίου-Απόλλων Σμύρνης 10-14: Απόλυτος!

Ο Απόλλων Σμύρνης πέρασε νικηφόρα και από το Περιστέρι (10-14) συνεχίζοντας χωρίς απώλειες στο πρωτάθλημα μετά τις πρώτες πέντε αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι στον αγώνα μέχρι τις αρχές του τρίτου οκταλέπτου, ωστόσο ο τεχνικός της  “ελαφράς ταξιαρχίας” προχώρησε σε κινήσεις που άλλαξαν τη ροή του αγώνα. Ο Γαλανόπουλος πήρε τη θέση του Καβουσανού κάτω από τα δοκάρια σταματώντας τους αντιπάλους του. Το 8-6 μετατράπηκε σε 9-11 στο τέλος του οκταλέπτου και στη συνέχεια η πλάστιγγα έγειρε οριστικά υπέρ των φιλοξενούμενων. 

Ούτε στο Περιστέρι σταμάτησε το νικηφόρο σερί του Απόλλωνα Σμύρνης, που κρατάει γερά το απόλυτο των νικών στον Β’ όμιλο της Α1 Ανδρών (5 στα 5) και την κορυφή της βαθμολογίας του Ομίλου. Η “ελαφρά ταξιαρχία” πέρασε νικηφόρα και από το κολυμβητήριο της Χωράφας στο Περιστέρι, όπου επιβλήθηκε του ΓΣΠ με 14-10, για την 5η αγωνιστική.

Κορυφαίοι για τους νικητές οι Μπογκντάνοβιτς και Βίτσκοβιτς, οι οποίοι ηγήθηκαν της προσπάθειας για την ολική επαναφορά και την πέμπτη νίκη στο πρωτάθλημα. 

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 10-14

Οκτάλεπτα: 3-3, 3-3, 3-5, 1-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης 1, Τοράκης, Πρέκας 2, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος 3, Φώσκολος 1, Χρυσοσπάθης 3, Τσαχιλίδης, Λαδάς, Χόλαντ, Μπιτσάκος Ανδ., Μαστρογιαννάκος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 2, Μπογκντάνοβιτς 3, Μόκκας, Γωνιωτάκης 1, Δίπλαρος 1, Μπραΐμης 1, Χονδροκούκης 1, Βιίτσκοβιτς 3, Γαρδίκας, Τουρκομένης, Σολανάκης 2, Καβουσανός, Μυρίλος, Τσιαβαλιάρης.

Διαιτητές: Μοίραλης, Μπιράκης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο