fbpx

Εθνικός Πειραιά- Υδραϊκός 8-11: Έκπληξη στον Πειραιά

Εθνικός Πειραιά- Υδραϊκός 8-11: Έκπληξη στον Πειραιά

Την έκπληξη της 5ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών πραγματοποίησε στον Πειραιά ο Υδραϊκός, νικώντας εκτός έδρας τον Εθνικό με 11-8. Οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν τη δεύτερη διαδοχική τους νίκη και έδειξαν πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση αυτόν τον καιρό.  

Για τους νικητές ο Ιάπωνας Τακάτα με πέντε γκολ και ο Ρομπόπουλος με τέσσερα βοήθησαν τα μέγιστα προκειμένου ο Υδραϊκός να πάρει τα ηνία από την αρχή και να βάλει τους Πειραιώτες σε θέση κυνηγού του σκορ. 

Στις αρχές του τελευταίου οκταλέπτου οι φιλοξενούμενοι είχαν αποκτήσει προβάδισμα πέντε τερμάτων (5-10), «καθαρίζοντας» ουσιαστικά τη νίκη. Από το παιχνίδι αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και χωρίς αντικατάσταση ο Διονύσης Θεοδόσης – Παπαλουκάς του Εθνικού για βιαιοπραγία σε αντίπαλο, όπως γράφτηκε στο φύλλο αγώνα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 8-11

Οκτάλεπτα: 3-4, 1-1, 1-4, 3-2.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος, Ιωάννου, Τεσάνοβιτς 3, Μπέτο 1, Θεδόσης – Παπαλουκάς, Παπαδόγκωνας 1, Βιτέλλας, Πρωτοψάλτης, Μπεριστιάνος, Μαθιόπουλος 3, Λαδάς, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος, Ζηγράφος.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Μάμαλης, Μπεκές, Σουζούκι 1, Ζώρζος, Γκαράνης 1, Παπαβασιλείου, Μλάνης, Ρομπόπουλος 4, Δημακόπουλος, Τακάτα 5, Κοντονής, Μπερτόλης, Μητράκης, Δαλαμπέκης, Μακαντάνης.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Δασκαλοπούλου

Αλυτάρχης: Βασίλης Μάνεσης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο