fbpx

ΝΟ Βουλιαγμένης: Η διαφορετική έδρα για τη ρεβάνς με τη Νουαζί και το άλμα στον γαλαξία αστέρων

ΝΟ Βουλιαγμένης: Η διαφορετική έδρα για τη ρεβάνς με τη Νουαζί και το άλμα στον γαλαξία αστέρων

Το Σεράφειο κολυμβητήριο (επίσημη έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης) θα χρησιμοποιήσει ο ΝΟ Βουλιαγμένης στον επαναληπτικό των πλέι οφ του Champions League κόντρα στη Νουαζί, το Σάββατο

Λίγες μέρες μόνο απομένουν για τη μεγάλη ρεβάνς του ΝΟ Βουλιαγμένης απέναντι στη γαλλική Νουαζί Λε Σεκ, στη φάση των πλέι οφ του Champions League.

Η ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς θέλει να προστατέψει το 17-11 υπέρ της, που είχε πετύχει στον πρώτο αγώνα για να επισφραγίσει την μεγάλη επιστροφή στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, για πρώτη φορά μετά το 2013.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 5/11 στις 16:00 και η έδρα που θα χρησιμοποιήσουν οι σύγχρονοι «μπέμπηδες» για το άλμα προς τον… γαλαξία αστέρων, θα είναι το Σεράφειο κολυμβητήριο. Ο αγώνας δε θα γίνει στο κολυμβητήριο του Λαιμού, τη φυσική έδρα του ΝΟΒ, εξαιτίας του κανονισμού που απαγορεύει την διεξαγωγή επίσημου ευρωπαϊκού παιχνιδιού σε ανοιχτό κολυμβητήριο τους χειμωνιάτικους μήνες.

Το Σεράφειο είναι ένα όμορφο, μικρό, αλλά βολικό και νοικοκυρεμένο κολυμβητήριο, που πληροί τις προϋποθέσεις τέλεσης ευρωπαϊκών αγώνων και θα μπορέσουν οι φίλαθλοι του ΝΟΒ να δημιουργήσουν ιδανική ατμόσφαιρα πρόκρισης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο