fbpx

Μάρτον Βάμος: «Καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι, προετοιμαζόμαστε για την Προ Ρέκο»

Μάρτον Βάμος: «Καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι, προετοιμαζόμαστε για την Προ Ρέκο»

Μετά την άνετη νίκη του Ολυμπιακού με 20-5 επί του Παναθηναϊκού στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά, για την 4η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών, με την οποία οι ερυθρόλευκοι έκαναν το “4 στα 4”, ο διεθνής Ούγγρος περιφερειακός τους Μάρτον Βάμος (φετινό μεταγραφικό απόκτημα) μίλησε για το ματς, αλλά και για την κατάσταση της ομάδας εν όψει και των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων,

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βάμος: «Ο κόουτς μας ζήτησε να παίξουμε σοβαρά και νομίζω πως αυτό κάναμε. Κάναμε καλή δουλειά. Ήμασταν επιθετικοί, παίξαμε με ενέργεια. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά και βελτιωνόμαστε, γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Δουλεύουμε για τον ευρωπαϊκό αγώνα με την Προ Ρέκο. Θεωρώ πως έχουμε κι άλλα περιθώρια βελτίωσης, μέχρι και τον αγώνα κόντρα στην ιταλική ομάδα σε δυο εβδομάδες. Για αυτό δουλεύουμε και κάνουμε προπόνηση».

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων Ιγκόρ Μιλάνοβιτς: είπε από την πλευρά του: «Η νίκη αυτή ήρθε μετά από συγκέντρωση, πολλή δουλειά, σκληρή προπόνηση. Το ματς αυτό ήταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας για την Προ Ρέκο. Είμαι ευχαριστημένος από την επίθεση μας, η άμυνα είναι πάντα σε υψηλό επίπεδο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί αντιμετώπισαν με σοβαρότητα τον αγώνα, από την αρχή ως το φινάλε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο