fbpx

Όρβοσι-Πανιώνιος 17-7: Καταδικαστική ήττα για τους Νεοσμυρνιώτες

Όρβοσι-Πανιώνιος 17-7: Καταδικαστική ήττα για τους Νεοσμυρνιώτες

Δεν αφήνει περιθώρια ούτε ελπίδες πρόκρισης για τον Πανιώνιο η βαριά ήττα από την Όρβοσι στον δικό του πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Champions League

Απομακρύνεται το όνειρο της πρόκρισης στη φάση των Ομίλων του Champions League Ανδρών για τον Πανιώνιο. Βαριά ήττα γνώρισε η ομάδα του Κώστα Δήμου από την ουγγρική Όρβοσι με 17-7 στη Βουδαπέστη, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα των πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και η ανατροπή σε μια εβδομάδα στον επαναλήπτικό της Νέας Σμύρνης μοιάζει αδύνατη.

Οι “κυανέρυθροι” βρέθηκαν να χάνουν με 4-1, πάλεψαν και προσπάθησαν να αντιδράσουν, ωστόσο οι Ούγγροι διεύρυναν το προβάδισμά τους σε πέντε γκολ (9-4) στο ημίχρονο και διεύρυναν το προάδισμα μέχρι το φινάλε στο τελικό 17-7. Πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Κρίστιαν Μάνχερτς με 7 γκολ.

ΟΡΒΟΣΙ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 17-7

Οκτάλεπτα: 4-1, 5-3, 4-1, 4-2.

ΟΡΒΟΣΙ (Ντάνιελ Βάργκα): Λεβάι, Αγκιάλ 3, Μάνχερτζ 7, Βαρνάι, Σάλαμον, Σακσόβσκι 1, Ντάλα 1, Τοτ, Βιγκβάρι 2, Μπούριαν 3, Μπουνσκούχ, Αράνι, Μπιστριτσάνι.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Μπιτάτζε, Νταλάπας, Καλαϊτζής 2, Παπάκος, Γούνας 2, Σπούνερ 2, Καπετανάκης, Αναγνώστου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο