fbpx

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 16-0: Σαρωτικές οι “ερυθρόλευκες” απέναντι στην Ένωση

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 16-0: Σαρωτικές οι “ερυθρόλευκες” απέναντι στην Ένωση

Με 16 τέρματα “φιλοδώρησε” την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός, χωρίς να δεχθεί κανένα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Ο Αλεξάνταρ Τσίριτς δεν χρησιμοποίησε καθόλου τις Σταματοπούλου, Μ. Πλευρίτου, Ξενάκη, Ελευθεριάδου, Ελ. Πλευρίτου, Β. Πλευρίτου, Χυδηριώτη, Δουρέκα.

Το τελευταίο τέρμα σημείωσε η Μαρία Οικονόμου, δίδυμη με την Ελένη που επίσης έπαιξε, ενώ σε όλο το δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε η Κωνσταντοπούλου, βασική τερματοφύλακας της «ασημένιας» Παγκόσμιας ελληνικής ομάδας Κ16, τον περασμένο Αύγουστο στη Λάρισα.

Γενικότερα ο ερυθρόλευκος κόουτς χρησιμοποίησε πολλά κορίτσια από την ομάδα Νέων Γυναικών της ακαδημίας του Ολυμπιακού, μιας και η μεγάλη διαφορά του επέτρεπε τις δοκιμές, σε αντίθεση με το “στρατόπεδο” της Ένωσης, που δεν κατάφερε να απειλήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 4-0, 5-0, 5-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Σάντα 3, Χριστοδούλου-Αουτ 3, Τζωρτζακάκη 3, Τριχά 1, Παπαδοπούλου 1, Σιούτη, Μαργαρίτη 1, Τορνάρου 2, Δρακωτού 1, Κρίστμας , Μυριοκεφαλιτάκη, Κωνσταντοπούλου, Μαρία Οικονόμου 1, Ελένη Οικονόμου.

ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Νίγκρο, Λελελέι, Γεωργίου, Μπινιάρη, Γκίλλα, Φραγγελάκη, Ρουμελιώτη, Λιαπάκη, Μιχαηλίδου, Φέλλα.

Διαιτητές: Δασκαλοπούλου, Αντζουλάτος

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο