fbpx

ΑΕΚ-ΝΟ Χίου 13-11: Νίκη δια χειρός Μαρινάγη για την Ένωση

ΑΕΚ-ΝΟ Χίου 13-11: Νίκη δια χειρός Μαρινάγη για την Ένωση

Η ΑΕΚ πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, καθώς επικράτησε με 13-11 του ΝΟ Χίου σε ένα συγκλονιστικό ντέρμπι στο κολυμβητήριο του Αλίμου, για την 4η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Α’ φάσης.

Με συναρπαστική εξέλιξη, ένταση, δυνατές και σκληρές μονομαχίες και συνεχείς διακυμάνσεις στο σκορ, το ματς πήγε ισόπαλο 11-11 στη λήξη της τρίτης περιόδου.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, όμως, ο κορυφαίος του αγώνα Γιάννης Μαρινάγης έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του σε πολύ κρίσιμο σημείο κάνοντας το 12-11, ενώ ο ίδιος με τρομερό γυριστό από τα δύο μέτρα έδωσε προβάδισμα δύο γκολ (4 δικά του συνολικά όσα και ο Αράγια), για πρώτη φορά στο παιχνίδι, με 13-11, που ήταν και το τελικό.

Οκτάλεπτα: 4-3, 5-7, 2-1, 2-0.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Αβαγιανός, Σταμέλος 1, Κοκκινάκης 1, Βούκσεβιτς 3, Γαλάνης, Νατσούλης, Μαρινάγης Γ. 4, Παπάκος, Στελλάτος, Αράγια 4, Μαυρωτάς Άρ., Χαϊδόπουλος.

ΝΟ ΧΪΟΥ (Γώργος Ντόσκας): Καρακούρος, Μιμίδης 1, Παππάς 2, Γιαϊσίνοβιτς 1, Χαλατζιάν 2, Καρακάσης 2, Κανδιόγλου 1, Τζώρτζης 1, Παζαΐτης, Χατζής, Βέκκος 1, Γαβαλάς Ι., Γιανναράς, Αμπάζης.

Διαιτητές: Σπανούδης, Αχλαδιώτης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Κύρκος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο