fbpx

ΠΑΟΚ, Euro Cup 2ος Γύρος: Δύσκολη πρεμιέρα με την οικοδέσποινα Μλάντοστ – Οι δηλώσεις Χατζηθεοδώρου

ΠΑΟΚ, Euro Cup 2ος Γύρος: Δύσκολη πρεμιέρα με την οικοδέσποινα Μλάντοστ – Οι δηλώσεις Χατζηθεοδώρου

Τη διοργανώτρια του Ομίλου του στο Ζάγκρεμπ, την περίφημη Μλάντοστ, θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του στον 2ο προκριματικό γύρο του Euro Cup ανήμερα της εθνικής μας εορτής (28/10, 20:00) – Τι λέει ο προπονητής του Θοδωρής Χατζηθεοδώρου

Στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας ταξίδεψε ο ΠΑΟΚ για τη δύσκολη αποστολή του στον Όμιλο του 2ου προκριματικού γύρου του Euro Cup. Τέσσερις αγώνες σε τρεις μέρες θα δώσει ο Δικέφαλος Βορρά απέναντι στη διοργανώτρια του Ομίλου Μλάντοστ Ζάγκρεμπ, στην πρεμιέρα, την ουγγρική Χόνβεντ, την ισπανική Μεντιτεράνι και την Πρίμορατς Κότορ από το Μαυροβούνιο, από τις 28 έως και τις 30 Οκτωβρίου.

Η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου θα αγωνιστεί απέναντι σε ιδιαίτερα σκληρούς αντιπάλους και θα επιδιώξει να πάρει το καλύτερο δυνατό από τις αναμετρήσεις του δεύτερου προκριματικού γύρου του LEN Euro Cup, μετά την πανηγυρική πρόκριση από τον πρώτο γύρο σον όμιλο της Θεσσαλονίκης.

Η οικοδέσποινα του Ομίλου Μλάντοστ, την οποία αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ στην αυριανή πρεμιέρα, ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου (Παρασκευή 28/10, 20:00 ώρα Ελλάδας) μπορεί να έχει χάσει λίγη από την αίγλη του παρελθόντος, αλλά παραμένει δυνατή. Θυμίζουμε ότι είχε έλθει στην Ελλάδα προ ημερών για να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο, από τον οποίο ηττήθηκε στα προκριματικά του Champions League.

Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων του ΠΑΟΚ Domus Ergo:

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου:

20:00 Μλάντοστ – ΠΑΟΚ Domus Ergo

Σάββατο 29 Οκτωβρίου:

12:00 Χόνβεντ – ΠΑΟΚ Domus Ergo

19:00 Μεντιτεράνι – ΠΑΟΚ Domus Ergo

Κυριακή 30 Οκτωβρίου:

11:30 ΠΑΟΚ Domus Ergo – Πρίμορατς Κότορ

Ο προπονητής του Δικεφάλου Θοδωρής Χατζηθεοδώρου δηλώνει σχετικά: “Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μας. Έχουμε απέναντι μας ιστορικά συγκροτήματα τα οποία κατά το παρελθόν έχουν κατακτήσει αμέτρητους τίτλους, Champions League, κύπελλο Ευρώπης, τα πάντα! Είναι παραδοσιακές δυνάμεις, από τις καλύτερες σχολές του παγκόσμιου πόλο. Είπα στους παίκτες μου, όμως, ότι αυτό δεν πρέπει να μας φοβίζει. Ίσα ίσα πρέπει να μας δημιουργεί ένα επιπλέον κίνητρο. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να παίξουμε σε πολύ υψηλό επίπεδο. Κια θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητές μας για πρόκριση”.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο