fbpx

ΠΑΟΚ: Στην Κροατία για τον δεύτερο σταθμό της ευρωπαϊκής πρόκλησης

ΠΑΟΚ: Στην Κροατία για τον δεύτερο σταθμό της ευρωπαϊκής πρόκλησης

Έτοιμος να πέσει στα βαθιά είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ταξίδεψε στην Κροατία για να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι

Στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ για τη δύσκολη αποστολή του στον εκεί Όμιλο του 2ου προκριματικού γύρου του Euro Cup. Τέσσερα παιχνίδια σε τρεις μέρες θα δώσει ο Δικέφαλος Βορρά απέναντι στη διοργανώτρια του Ομίλου Μλάντοστ Ζάγκρεμπ, την ουγγρική Χόνβεντ, την ισπανική Μεντιτεράνι και την Πρίμορατς Κότορ από το Μαυροβούνιο, από τις 28 έως και τις 30 Οκτωβρίου.

Η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου θα αγωνιστεί απέναντι σε ιδιαίτερα σκληρούς αντιπάλους και θα μεταβεί στο Ζάγκρεμπ για να πάρει το καλύτερο δυνατό από τις αναμετρήσεις του δεύτερου προκριματικού γύρου του LEN Euro Cup, μετά την πανηγυρική πρόκριση από τον πρώτο γύρο σον όμιλο της Θεσσαλονίκης.

Πολλοί από τους αντιπάλους έχουν ήδη δώσει τα πρώτα δείγματα γραφής μέσα από τα πρώτα επίσημα παιχνίδια στη σεζόν, ιδιαίτερα η Μλάντοστ η οποία ταξίδεψε στην Ελλάδα προ ημερών για να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο, από τον οποίο ηττήθηκε στα προκριματικά του Champions League, αλλά και η Χόνβεντ η οποία είναι ομάδα με δυναμική, αλλά και διάφορες ιδιαιτερότητες στα συστήματα που επιλέγει να αγωνίζεται. Από την άλλη η Πρίμορατς Κότορ έπαιξε απέναντι στoν ΝΟ Βουλιαγμένης, εκεί όπου η ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασινοβιτς πήρε μία ευρεία νίκη, αυτό όμως δεν αναιρεί την δυναμική που διαθέτει. Τέλος η καταλανική Μεντιτεράνι είναι μία επίσης δυνατή ομάδα η οποία αξίζει προσοχής.

Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων του ΠΑΟΚ Domus Ergo (ώρες Ελλάδας):

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου:

20:00 Μλάντοστ – ΠΑΟΚ Domus Ergo

Σάββατο 29 Οκτωβρίου:

12:00 Χόνβεντ – ΠΑΟΚ Domus Ergo

19:00 Μεντιτερράνι – ΠΑΟΚ Domus Ergo

Κυριακή 30 Οκτωβρίου:

11:30 ΠΑΟΚ Domus Ergo – Πρίμορατς

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο