fbpx

ΝΟ Βουλιαγμένης-Πανιώνιος 14-7: Με επτάσφαιρη την Ελληνιάδη

ΝΟ Βουλιαγμένης-Πανιώνιος 14-7: Με επτάσφαιρη την Ελληνιάδη

Με ηγέτιδα και σκόρερ την Έλενα Ελληνιάδη, που σημείωσε επτά γκολ, ο ΝΟ Βουλιαγμένης υποχρέωσε επιβλήθηκε με 14-7 του Πανιωνίου και τον υποχρέωσες στην πρώτη του φετινή ήττα, στον αγώνα που έγινε στο κολυμβητήριο του Λαιμού, το βράδυ της Τρίτης (25/10) και άνοιξε λίγο νωρίτερα την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Α1 πόλο Γυναικών (οι υπόλοιποι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για το Σάββατο 29/10).

Οι κοπέλες του ΝΟΒ απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα τεσσάρων γκολ στο δεύτερο οκτάλεπτο και με 7-3 πήγε στο ημίχρονο. Σταδιακά αύξησε τη διαφορά, ενώ ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να ακολουθήσει στο σκορ. Όπως σημειώθηκε στο φύλλο αγώνα: «Ο προπονητής του Πανιώνιου Αναστάσιος Παπαναστασίου, απεβλήθη με κόκκινη κάρτα στο 3:21 της τρίτης περιόδου, λόγω έντονης διαμαρτυρίας στις αποφάσεις των διαιτητών. Είχε προηγηθεί η κίτρινη κάρτα για τον ίδιο λόγο στο 1:13 της δεύτερης περιόδου».

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 14-7

Οκτάλεπτα: 3-1, 4-2, 2-1, 5-3.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιώση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 7, Γιαννοπούλου 2, Ριντζ 1, Τανκέεβα 1, Πάτρα Μαρία 1, Στρατηδάκη 1, Ανδρεάδη, Μιμίδη 1, Αγγελίδη, Πάτρα Ειρήνη, Μαρκατσέλη, Κρασσά.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάσος Παπαναστασίου): Μήτσου, Κάσεϊ 1, Μαυρωτά Ιφιγένεια 2, Μπογκατσένκο, Κοτσάφτη, Μαστρόκαλλου, Γαλιατσάτου, Λούδη Ευαγγελία, Κώτσια 2, Λούδη Αναστασία, Παπαναστασίου Δήμητρα 2, Παπαναστασίου Ανθία, Μαυρωτά Λυδία, Θωμοπούλου, Υφαντή.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Παντελής

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο