fbpx

ΠΑΟΚ, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου: «Νίκη ψυχολογίας για τη δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη»

ΠΑΟΚ, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου: «Νίκη ψυχολογίας για τη δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη»

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών πέτυχε ο ΠΑΟΚ (10-9 επί του ΑΝΟ Γλυφάδας) και ο προπονητής του Θοδωρής Χατζηθεοδώρου τονίζει, στις δηλώσεις του, πόσο ευεργετική θα είναι αυτή για τη συνέχεια

Στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ Domus Ergo πάει τρένο, καθώς πέτυχε μια ιστορική πρόκριση στον 2ο γύρο του Euro Cup, αλλά στην Ελλάδα και στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών δεν είχε νίκη μέχρι την 3η αγωνιστική του Σαββάτου (22/10), οπότε και κατάφερε να επιβληθεί επί του ΑΝΟ Γλυφάδας με 10-9 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, στις δηλώσεις του τόνισε ότι πρόκειται για πολύ σημαντική νίκη που ανεβάζει την ψυχολογία εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς, που έφερε τους πρώτους τρεις βαθμούς για το φετινό πρωτάθλημα. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο, από την αρχή μέχρι το τέλος, είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, αν και στο τέλος χαλαρώσαμε άνευ λόγου και αιτίας. Κάτι το οποίο έδωσε το δικαίωμα στην Γλυφάδα να μειώσει πάρα πολύ την διαφορά.

Είναι ένα δεκαήμερο υπερβολικά δύσκολο με πολλή κούραση για τα παιδιά, και λόγω των παιχνιδιών της Ευρώπης. Πήραμε τους τρεις βαθμούς οι οποίοι ήταν το ζητούμενο, και καλή ψυχολογία εν όψει της συνέχειας, αλλά και των νέων ευρωπαϊκών αγώνων.

Από Δευτέρα ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τον δεύτερο γύρο του LEN Euro Cup. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση, δεν είμαι όμως από κάποια λάθη τα οποία μπορούσαμε να αποφύγουμε. Έχουμε όλο το χρόνο να τα διορθώσουμε». 

Από την πλευρά του ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ και πρώτος σκόρερ του στο συγκεκριμένο ματς (με 6 γκολ) Νίκολα Μιλάρντοβιτς, δήλωσε:

«Παίξαμε ένα δυνατό παιχνίδι κόντρα σ’ έναν καλό αντίπαλο. Πιστεύω ελέγξαμε από την αρχή τον ρυθμό του παιχνιδιού και ήμασταν καλύτερη ομάδα μέσα στην πισίνα. Τώρα ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τα νέα ευρωπαϊκά παιχνίδια, τα οποία θα είναι μία πολύ καλή εμπειρία».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο