fbpx

ΠΑΟΚ-Γλυφάδα 10-9: Την παρθενική τους νίκη πέτυχαν οι Θεσσαλονικείς

ΠΑΟΚ-Γλυφάδα 10-9: Την παρθενική τους νίκη πέτυχαν οι Θεσσαλονικείς

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του ΑΝΟ Γλυφάδας με 10-9 σε ένα δυνατό ματς στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, το απόγευμα του Σαββάτου (22/10), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Α’ φάσης και πέτυχε την πρώτη του νίκη στην Α1 ανδρών για φέτος.

Κορυφαίος σκόρερ του παιχνιδιού ήταν ο Νίκολα Μιλάρντοβιτς του ΠΑΟΚ με 6 γκολ, ενώ για τον ΑΝΟ Γλυφάδας ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος πέτυχε 5.

Το ματς

Οι φιλοξενούμενοι Γλυφαδιώτες μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να προηγηθούν στο πρώτο οκτάλεπτο, όμως ο ΠΑΟΚ βρήκε τις λύσεις στη συνέχεια και κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση παίρνοντας το προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά έφτασε μέχρι και τα τέσσερα γκολ για τους Θεσσαλονικείς (8-4) και στη συνέχεια τρία (9-6). Ο ΑΝΟΓ μείωσε σε 9-8, αλλά ο Χαραλαμπόπουλος το καθοριστικό 10-8, 2.48 πριν από τη λήξη. Η Γλυφάδα μείωσε στο γκολ 10-9, 5 δεύτερα πριν από την κόρνα.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO-ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 10-9

Διακύμανση

Οκτάλεπτα: 1-2, 3-1, 3-1, 3-5.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανιωλουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός, Κεχαλάρης 2, Μιλάρντοβιτς 6, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 2, Προσινικλής Π., Κούπμαν, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Λασκαρίδης, Σάλεχ.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης, Ηλιόπουλος Α., Σαρτζετάκης 1, Γκαρντιγιάν 1, Χατζηκυριακάκης, Χαλυβόπουλος Ι., Γιαννόπουλος 5, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου, Πούρος 1, Αγκόρτσας, Τσαταλιός 1, Ηλιόπουλος Ν.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κυράνης
Αλυτάρχης: Αντώνης Ρέντας

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο