fbpx

Παναθηναϊκός-ΝΟ Χίου 9-9: “Απόδραση” για τους φιλοξενούμενους με γκολ-λύτρωση στο φινάλε

Παναθηναϊκός-ΝΟ Χίου 9-9: “Απόδραση” για τους φιλοξενούμενους με γκολ-λύτρωση στο φινάλε

Ματς με συναρπαστικό φινάλε έγινε στο κολυμβητήριο του πάρκου Γουδή, στο παλίσιο της 3ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Α1 Ανδρών.

Παναθηναϊκός και ΝΟ Χίου προσέφεραν περίσσιο θέαμα, με την φιλοξενούμενη ομάδα να βρίσκει γκολ στα… χασομέρια της αναμέτρησης, για να φύγουν με την ισοπαλία από την έδρα των πρασίνων.

Παρά το γεγονός ότι οι πράσινοι του Δημήτρη Μάζη είχαν το έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και είχαν καταφέρει να προηγηθούν και με 7-3, ο ΝΟ Χίου του Γιώργου Ντόσκα κατάφερε στο τέλος να πάρει τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα και να στερήσει βαθμούς για πρώτη φορά φέτος από το “τριφύλλι”.

Οι Χιώτες είχαν μειώσει σε 8-7 και 9-8 και το γκολ της ισοφάρισης πέτυχε στα 22 δευτερόλπετα πριν από τη λήξη ο Μάθιου Χαλατζιάν.

Οκτάλεπτα: 3-2, 2-1, 3-3, 1-3.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων 2, Χωματάς, Δευτεραίος, Τόττης, Άντζιτς 1, Σγουρίδης, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης 4, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 2, Βασιλάκης, Σιαμάς Χρ., Ζερβουδάκης.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Καρακούρος, Μιμίδης, Παππάς 1, Γιαϊσίνοβιτς 2, Χαλατζιάν 3, Καρακάσης 1, Κανδιόγλου, Παζαΐτης 1, Χατζηστεφάνου 1, Βέκκος, Γαβαλάς Ι., Γιανναράς, Μαρουλάς, Αμπάζης.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Κείμης Μαρσέλλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο