fbpx

Έλληνες του εξωτερικού: Εντός έδρας ήττα για την «ελληνική» Νόβι Μπέογκραντ, από τη Ραντνίτσκι

Έλληνες του εξωτερικού: Εντός έδρας ήττα για την «ελληνική» Νόβι Μπέογκραντ, από τη Ραντνίτσκι

Συναρπαστικός αγώνας έγινε στο Βελιγράδι ανάμεσα στις δύο κορυφαίες σερβικές ομάδες αυτή τη στιγμή, καθώς η Νόβι Μπέογκραντ, με τους δύο Έλληνες στη σύνθεσή της, υποδέχθηκε τη Ραντνίτσκι, σε ένα παιχνίδι με 29 γκολ!!!

Η ομάδα του Άγγελου Βλαχόπουλου και του Δημήτρη Σκουμπάκη, παρά τη σημαντική συνεισφορά των δύο διεθνών μας, οι οποίοι πέτυχαν ένα γκολ έκαστος, δεν κατάφερε να υπερασπιστεί την έδρα της γνωρίζοντας την ήττα με 14-15. «Διαστημική» εμφάνιση πραγματοποίησε για τους φιλοξενούμενους ο Άλεξ Ουκρόπινα, ο οποίος πέτυχε 7 γκολ.

Για να έρθει η πρώτη εκτός έδρας νίκη της Ραντνίσκι επί της Νόβι Μπέογκραντ του Ζίφκο Γκόσιτς, ο Άλεξ Ουκρόπινα σκόραρε το τελευταίο γκολ της αναμέτρησης με 2:25 να απομένουν και τίποτα δεν διαφοροποιήθηκε εν συνεχεία έως το φινάλε.

Υπενθυμίζεται ότι προπονητής της Ραντνίτσκι είναι ο Ούρος Στεφάνοβιτς, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα και την Εθνική ανδρών της Σερβίας και σε κάθε του βήμα πετυχαίνει σημαντικά πράγματα. Ο διακεκριμένος Σέρβος τεχνικός είχε αποτελέσει και στόχο του ΝΟ Βουλιαγμένης για την τεχνική ηγεσία, πριν η ελληνική ομάδα φθάσει σε συμφωνία με τον «θρύλο» της υδατοσφαίρισης Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο