fbpx

Έλενα Πάτερου: «Με συγκέντρωση για το “3 στα 3” κόντρα στο Περιστέρι»

Έλενα Πάτερου: «Με συγκέντρωση για το “3 στα 3” κόντρα στο Περιστέρι»

Το εξαιρετικό ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 Γυναικών θέλει να συνεχίσει η νεοφώτιστη στην κατηγορία ομάδα του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson, η οποία προετοιμάζεται για την 3η αγωνιστική, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον επίσης νεοφώτιστο, ΓΣ Περιστερίου.

Η ομάδα του Βαγγέλη Πάτερου μετράει 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια έως τώρα στο πρωτάθλημα, έχοντας επικρατήσει των ΠΑΟΚ και Εθνικού Πειραιά. Η αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής κόντρα στο Περιστέρι είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 22/10 και ώρα 18:00 στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» και στόχος είναι η διατήρηση του απόλυτου των νικών (3 στα 3).

Σε αυτό το μήκος κύματος είναι και οι δηλώσεις της νεαρής και ταλαντούχας περιφερειακού του ΑΛΙΜΟΥ Ν.Α.Σ Betsson Έλενας Πάτερου, που μίλησε στο alimoswaterpolo.com εν όψει του αγώνα κόντρα στις Περιστεριώτισες, δίνοντας το σύνθημα για ακόμα μια δυναμική εμφάνιση της ομάδας, αναφερόμενη παράλληλα στην όρεξη και στην αποφασιστικότητα που χαρακτηρίζει το σύνολο του ΑΛΙΜΟΥ Ν.Α.Σ Betsson.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Έλενας Πάτερου: 

«Ανεβήκαμε μαζί με το Περιστέρι πέρυσι, από την Α2 κατηγορία. Είναι μια δυνατή ομάδα και θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Είμαστε μια ομάδα που σέβεται και υπολογίζει όλους τους αντιπάλους. Σκοπός μας είναι να μπούμε συγκεντρωμένες στο παιχνίδι, να μην κάνουμε λάθη και να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Όσον αφορά τη μεγάλη εντός έδρας νίκη με τον Εθνικό Πειραιά την προηγούμενη αγωνιστική:

«Ήταν μια σπουδαία νίκη για εμάς απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο όπως ο Εθνικός. Είχαμε κάνει αρκετή προετοιμασία, κρατήσαμε έναν καλό ρυθμό καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, το θέλαμε πολύ και καταφέραμε να φέρουμε αυτό το αποτέλεσμα. Νίκες σαν αυτή μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση και μας δίνουν δύναμη για τη συνέχεια. Παρ’ όλα αυτά το παιχνίδι αυτό το αφήνουμε στο παρελθόν και κοιτάζουμε την επόμενη μας αγωνιστική κόντρα στο Περιστέρι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο