fbpx

Media Day Ολυμπιακού: Οι δηλώσεις Βάμος και Φουντούλη

Media Day Ολυμπιακού: Οι δηλώσεις Βάμος και Φουντούλη

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, ο Ούγγρος διεθνής Μάρτον Βάμος τόνισε στη Media Day πως απολαμβάνει που βρίσκεται στον Ολυμπιακό, ενώ ο Έλληνας διεθνής άσος Γιάννης Φουντούλης μίλησε για τους μεγαλεπίβολους στόχους της ομάδας

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Γιάννης Φουντούλης: «Ο Ολυμπιακός παίζει πάντα για την κορυφή. Προερχόμαστε από μια σεζόν που ναι μεν πήραμε το νταμπλ στην Ελλάδα, αλλά δεν φτάσαμε εκεί που θέλαμε στην Ευρώπη. Μια καινούργια προσπάθεια ξεκίνησε, με νέο προπονητή, με ένα πιο γεμάτο ρόστερ φέτος, στόχος μας να βρεθούμε στο Final-8 αρχικά. Και όταν γίνει αυτό, να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση να διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε. Σίγουρα, ο κάθε προπονητής φέρνει δικό του στυλ παιχνιδιού. Σίγουρα, το ότι είμαστε παραπάνω παίκτες σε αριθμό θα βοηθήσει, ώστε να έχουμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα υψηλό ρυθμό και ένταση. Το σημαντικό είναι, αφού η περσινή χρονιά δεν πήγε όπως θέλαμε, να αποτελέσει ένα κίνητρο, για να προσπαθήσουμε φέτος περισσότερο, με μεγαλύτερη δίψα για διάκριση, για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε.

Το πρωτάθλημα έχει δυναμώσει, αυτό κάνει καλό σε όλες τις ομάδες, το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό, υπάρχουν ομάδες που έχουν ενισχυθεί. Σεβόμαστε τους πάντες και θα μπαίνουμε στο νερό με σοβαρότητα. Η Βουλιαγμένη και ο Πανιώνιος δείχνουν ότι έχουν ποιότητα, θα γίνουν ωραίες μάχες στη σεζόν. Η ομάδα δεν μπορώ να πω ότι είναι έτοιμη, σίγουρα χρειάζεται χρόνος, ξεκινάμε στην Ευρώπη με την Προ Ρέκο, είναι μεγάλο κίνητρο να κερδίσουμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης, η σεζόν είναι πολύ μεγάλη με πολλά παιχνίδια. Ήδη προετοιμαζόμαστε να είμαστε έτοιμοι τότε. Ο νέος προπονητής μας ζήτησε να ευχαριστηθούμε τη συνεργασία μας, να μας βλέπει στην προπόνηση με χαμόγελο και όρεξη και ότι πιστεύει, ότι με αυτό τον τρόπο και με την ποιότητα της ομάδας, θα καταφέρουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Μάρτον Βάμος: «Πρώτα από όλα, απολαμβάνω που βρίσκομαι εδώ. Είναι η πρώτη μου φορά, που παίζω εκτός Ουγγαρίας, ο Ολυμπιακός είναι ένα από τα καλύτερα κλαμπ στον κόσμο. Μπορώ να βελτιώσω το παιχνίδι μου, να το φτάσω σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο. Οι στόχοι μας είναι να κερδίσουμε τους τίτλους στην Ελλάδα, αλλά και να πάμε στο Final-8. Αν βρεθούμε εκεί, όλα γίνονται! Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα από τώρα, αλλά πρώτα από όλα, πρέπει να προκριθούμε. Νομίζω, έχουμε μία εξαιρετική ομάδα για να το πετύχουμε. Εξαιρετική ομάδα, εξαιρετικό προπονητή, τον Ιγκόρ Μιλάνοβιτς και τον Δελακά, ως δεύτερο προπονητή. Μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα! Τώρα, προπονούμαστε πολύ σκληρά, προετοιμαζόμαστε για τα δύσκολα παιχνίδια».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο