fbpx

ΠΑΟΚ-Σολάρις Σίμπενικ 9-9: Η ισοπαλία με τους Κροάτες επιβεβαίωσε την πανάξια πρόκριση (pics)

ΠΑΟΚ-Σολάρις Σίμπενικ 9-9: Η ισοπαλία με τους Κροάτες επιβεβαίωσε την πανάξια πρόκριση (pics)

Ο ΠΑΟΚ είχε εξασφαλίσει την πρόκρισή του στον επόμενο γύρο του Euro Cup από χθες Σάββατο (15/10) και ο τελευταίος αγώνας του στον Όμιλο του 1ου προκριματικού γύρου (που διοργάνωσε ο ίδιος στο Ποειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης) κόντρα στην κροατική Σολάρις Σίμπενικ, την Κυριακή (16/10) το μεσημέρι, ήταν μόνο για την πρωτιά του Ομίλου και για το γόητρο

Ο Δικέφαλος του Βορρά μπήκε χωρίς άγχος στον τελευταίο του αγώνα στον Όμιλο, απέδειξε για άλλη μια φορά πως αξίζει να συγκαταλέγεται στην ευρωπαϊκή ελίτ, άγγιξε τη νίκη και τελικά ήρθε ισόπαλος 9-9 με την πανίσχυρη κροατική ομάδα, τη Σολάρις του Σίμπενικ. Πήρε την 3η θέση στην τελική βαθμολογία του γκρουπ, ισόβαθμος με τη 2η Ντε Ζαν, που ευνοείται στην ισοβαθμία, καθώς είχε νικήσει στο μεταξύ τους παιχνίδι (εκείνη ήταν η μοναδική ήττα του ΠΑΟΚ στον Όμιλο, που είχε ακόμα τρεις νίκες και την ισοπαλία).

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι με συγκλονιστική εξέλιξη και συνεχείς εναλλαγές στο σκορ. Ο Γιάννης Κεχαλάρης έδωσε προβάδισμα στον ΠΑΟΚ 9-8, στο 1.42 πριν από τη λήξη, αλλά ο Μπούρμπουραν ισοφάρισε στο τελικό 9-9, στο 1.14.

ΠΑΟΚ – ΣΟΛΑΡΙΣ ΣΙΜΠΕΝΙΚ 9-9

Οκτάλεπτα: 2-2, 3-4, 1-0, 3-3.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν. 1, Καραντζάς, Κεχαλάρης 2, Μιλάρντοβιτς 3, Τσολακούδης 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Προσινικλής Π., Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Αλειφτήρας.

ΣΟΛΑΡΙΣ ΣΙΜΠΕΝΙΚ (Ζούρε Μαρέλια): Σπαράντα, Γιακόβτσεβιτς, Έρακ 1, Μπραΐκοβιτς, Κόντιτς – Καντμένοβιτς, Μπούτιτς 2, Κρέκοβιτς, Ράνταν, Πενάβα 3, Σίροβετς, Μπούρμπουραν 2, Σπαράντα 1, Στρκαλζ.

Δείτε λεπτομέρειες του ματς ΕΔΩ.

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. Σολάρις Σίπμενικ 13

2. Ντε Ζαν 10

3. ΠΑΟΚ 10

4. Μονπελιέ 7

………………………………..

5. Λούντβισμπουργκ 3

6. Ετσέιντε 0

Photos από acpaok

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο