fbpx

Πανιώνιος-Μπρέσια 4-9: Ανώδυνη ήττα, απολαμβάνει τη δόξα της ιστορικής πρόκρισης

Πανιώνιος-Μπρέσια 4-9: Ανώδυνη ήττα, απολαμβάνει τη δόξα της ιστορικής πρόκρισης

Ο Πανιώνιος έχασε 9-4 την Κυριακή (16/10) το μεσημέρι από την πανίσχυρη ιταλική Μπρέσια στο τελευταίο του παιχνίδι στον Δ’ όμιλο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League, που φιλοξενήθηκε στη Νέα Σμύρνη, αλλά δεν τον πείραξε και τόσο, αφού ο στόχος της πρόκρισης είχε επιτευχθεί.

Μια ήττα από την ιταλική ομάδα (η πρώτη και μοναδική στον όμιλο) χωρίς κόστος, ανώδυνη, καθώς ο «ιστορικός» έχει καταφέρει από χθες το βράδυ (15/10) να πάρει στα χέρια του το εισιτήριο της πρόκρισης στα πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι Ιταλοί απλά… ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο (διάστημα που ο Πανιώνιος δεν σημείωσε γκολ), και νίκησαν δίκαια. Οι Νεοσμυρνιώτες απλά απολαμβάνουν την ιστορική πρόκρισή τους.

Οι λεπτομέρειες του αγώνα ΕΔΩ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΜΠΡΕΣΙΑ 4-9

Οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 0-1, 0-4

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης, Μπιτάντζε, Νταλάπας, Καλαϊτζής, Μουρατίδης, Παπάκος, Γούνας 2, Σπούνερ 1, Καπετανάκης, Αναγνώστου.

ΜΠΡΕΣΙΑ: Τεσάνοβιτς, Ντόλτσε, Πρεσιούτι 1, Γιανάτζα, Λάζιτς, Βαπένσκι 1, Ρενζούτο Ιοντίτσε 2, Χαρκόφ 3, Αλεσιάνι 1, Λουόνγκο 1, Ντι Σόμα, Τζίτο, Μπάτζι Νέτσι.

Διαιτητές: Αλεξαντρέσκου (Ρουμανία), Κουν (Ουγγαρία)

-Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας: Ντούισμπουργκ – Μλάντοστ 7-16.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (4 αγώνες)

1.Μπρέσια 12 βαθμοί

2 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 9

=====================

  1. Μλάντοστ 6
  2. Ζάιμπας 3
  3. Ντούισμπουργκ 0
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο