fbpx

Πανιώνιος-Μλάντοστ 7-6: Φανταστική βραδιά, αποθέωση και μαγική πρόκριση (pics)

Πανιώνιος-Μλάντοστ 7-6: Φανταστική βραδιά, αποθέωση και μαγική πρόκριση (pics)

Με φανταστική εμφάνιση και νίκη (7-6) στον καθοριστικό αγώνα με τη Μλάντοστ Ζάγκρεμπ, ο Πανιώνιος προκρίθηκε στα νοκ άουτ των προκριματικών του Champions League και είναι δυο ματς πριν από τους Ομίλους με τους κορυφαίους

Ένας Πανιώνιος κυριολεκτικά “ιστορικός” και έτοιμος για την ευρωπαϊκή ελίτ. Μεγάλες στιγμές για την ανδρική ομάδα πόλο των κυανέρυθρων της Νέας Σμύρνης που θριάμβευσε με 7-6 επί της Μλάντοστ Ζάγκρεμπ στο καθοριστικό ματς του Ομίλου (Δ’) που φιλοξενεί στην έδρα του, και θα συνεχίσει την πορεία του σε προκριματικά play-offs (νοκ άουτ) του Champions League. Σημειωτέον ότι είναι η τρίτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες στον Όμιλο για τον ιστορικό.

Ένα μεγάλο παιχνίδι, ένα ντέρμπι με έπαθλο το εισιτήριο της πρόκρισης. Ο Πανιώνιος του Κώστα Δήμου με φανταστική εμφάνιση και τον μεγάλο ηγέτη του Αλέξανδρο Γούνα σε ρόλο πλέι μέικερ, οργανωτή και εμψυχωτή, προηγήθηκε 6-4, η Κροατική ομάδα με δυο τέρματα του Ντάριο Ράκοβατς έφερε το ματς στα ίσα. Μέχρι που «μίλησε» τελευταίος ο Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης, και με «χρυσό» γκολ στα 1:47 από τη λήξη έδωσε στην ομάδα του τη νίκη-κλειδί που χρειαζόταν για τη μαγική πρόκριση και την αποθέωση από τους οπαδούς του που κατέκλυσαν το κολυμβητήριο και σε αυτή τη μαγική βραδιά.

Το εισιτήριο παίρνουν οι δυο πρώτες ομάδες του κάθε ομίλου και η θέση της «κυανέρυθρης» ομάδας που και απόψε είχε τη θερμή συμπαράσταση των φίλων της, θα κριθεί στο αυριανό (16/10, 11:30) ντέρμπι με την Μπρέσια.  Στις 09:30 θα παίξουν Ντούισμπουργκ-Μλάντοστ ενώ επίσης σήμερα: Ζάιμπας-Μπρέσια 4-25. Όλα κρίθηκαν, ο Πανιώνιος θα συνεχίσει στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. 

Οι λεπτομέρειες του αγώνα ΕΔΩ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΜΛΑΝΤΟΣΤ ΖΑΓΚΡΕΜΠ 7-6

Οκτάλεπτα: 0-1, 4-3, 2-1, 1-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς 1, Γκιουβέτσης 3, Μπιτάντζε 1, Νταλάπας, Καλαϊτζής, Μουρατίδης, Παπάκος, Γούνας 1, Σπούνερ, Καπετανάκης, Αναγνώστου.

ΜΛΑΝΤΟΣΤ: Γιούρλινα, Μιχάιλεβιτς, Νταντβάνι, Βρμπνιάκ, Γκλούχαϊτς, Γιέλατσα 3, Ανταϊσβίλι, Ράκοβατς 3, Ελεζ, Μίγιτς, Χέρσεγκ, Φάμπρις, Σουνάρα.

Διαιτητές: Πουτνίκοβιτς (Σερβία), Κουν (Ουγγαρία)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Μπρέσια 9 βαθμοί (3 αγώνες)

– ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 9 (3)

3. Μλάντοστ 3 (3) 

4. Ζάιμπας 3 (4)

5. Ντούισμπουργκ 0 (3)

Μπορείτε να δείτε πάνω και κάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ από το ματς και τους πανηγυρισμούς των παικτών και του κόσμου του Πανιωνίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο