fbpx

Απόλλων Σμύρνης-Ερυθρός Αστέρας 8-10: Ήττα – αποκλεισμός με “αυτοκτονία”

Απόλλων Σμύρνης-Ερυθρός Αστέρας 8-10: Ήττα – αποκλεισμός με “αυτοκτονία”

Έχασε ένα δικό του παιχνίδι στο τέλος το Απόλλων Σμύρνης, 10-8 από τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου και με τέσσερις ήττες σε ισάριθμους αγώνες στον Όμιλο αποκλείστηκε και μαθηματικά από την επόμενη φάση του Euro Cup και πάει στο Challenger League

Την ήττα – αποκλεισμό από την επόμενη φάση του Euro Cup γνώρισε ο Απόλλων Σμύρνης, με 10-8 από τον Ερυθρό Αστέρα, το Σάββατο (15/10) το βράδυ στη Βαρκελώνη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Δ’ Ομίλου του 1ου προκριματικού γύρου του LEN Euro Cup ανδρών.

Η “ελαφρά ταξιαρχία” έχασε στο τέλος ένα δικό της παιχνίδι και “αυτοκτόνησε”, αφού προηγήθηκε από το ξεκίνημα με 3-0, στη συνέχεια με 5-3 και στα μέσα της τρίτης περιόδου με 7-4. Κάπου εκεί, όμως, σαν να έπαθε μπλακ άουτ, οι Σέρβοι ανέβασαν ρυθμό, ισοφάρισαν σε 7-7 και στην τελευταία περίοδο έφεραν τούμπα το ματς παίρνοντας τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Ο Απόλλων με τέσσερις ήττες σε ισάριθμους αγώνες δεν έχει πλέον ούτε μαθηματικές ελπίδες για πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europ Cup. Θα πάει στο νεοσύστατο Challenger League. Ο Απόλλων δίνει αύριο Κυριακή (16/10, στις 12.10 ώρα Ελλάδας) το τελευταίο του ματς στον Όμιλο, τυπικής διδικασίας, κόντρα στην Κόζιτσε.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 8-10

Οκτάλεπτα: 3-3, 2-1, 2-3, 1-3.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 1, Μόκκας, Γωνιωτάκης, Δίπλαρος, Μπραΐμης, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς 1, Γαρδίκας 3, Μυρίλος, Σολανάκης 2, Καβουσανός.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μίσοβιτς, Τάνκοσιτς 3, Γκάγιτς, Μάρκοβιτς, Σούμποτιτς 1, Βάσιτς, Μπανίτσεβιτς, Μπασάρα, Βουκίτσεβιτς, Σέμαν 1, Μιλόγεβιτς 1, Ράντοβιτς 4, Ιβάνοβιτς.

Δείτε λεπτομέρειες του αγώνα ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο