fbpx

ΝΟ Βουλιαγμένης-Όρβοσι 9-13: Με το… αριστερό η πρεμιέρα για τους “μπέμπηδες”

ΝΟ Βουλιαγμένης-Όρβοσι 9-13: Με το… αριστερό η πρεμιέρα για τους “μπέμπηδες”

Δεν τα κατάφερε ο ΝΟ Βουλιαγμένης στη δική του πρεμιέρα στα προκριματικά του Champions League, στον όμιλο του Κότορ, καθώς ηττήθηκε από την ουγγρική Όρβοσι

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης έκανε πρεμιέρα μια μέρα μετά τους άλλους Έλληνες Ευρωπαίους, αλλά την έκανε με το αριστερό, καθώς ηττήθηκε 13-9 από την ουγγρική Όρβοσι στον πρώτο αγώνα του στον Γ’ όμιλο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League, που διεξάγεται στο Κότορ (Μαυροβούνιο) και θα πρέπει να νικήσει πλέον όλους τους υπόλοιπους αγώνες, αν θέλει να πάρει πρόκριση στα νοκ άουτ των προκριματικών.

Οι σύγχρονοι “μπέμπηδες” του ΝΟΒ βρέθηκαν από την αρχή του ματς να κυνηγούν στο σκορ και σε κανένα σημείο δεν κατάφεραν καν να ισοφαρίσουν Σταδιακά, μάλιστα, η διαφορά μεγάλωνε και έφτασε στα πέντε γκολ στα μέσα του τρίτου οκτάλεπτου (11-6). Τρία γκολ σημείωσε ο Στάθης Καλογερόπουλος.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΟΡΒΟΣΙ  9-13

Οκτάλεπτα: 3-5, 2-3, 2-3, 2-2.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιατσίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ., Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 3, Τρούλος 1, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ 2, Αλαφραγκής, Καπότσης, Κουρούβανης 1, Φάρμερ, Ανδρεάδης.

ΟΡΒΟΣΙ: Λεβάι, Ανγιάλ 2, Μάνχερτζ 4, Βαρνάι 1, Σάλαμον 1, Κσακσόφσκι 1, Ντάλα, Τοτ 1, Βινιάρι,  Μπουριάν 2, Μπούντσχουχ, Αράνι 1, Μπισζτριτσάνι.  

Διαιτητές: Μπους (Ισπ.), Σίολβα (Πορτογ.).

Στον άλλο αγώνα της ημέρας: Πρίμορατς Κότορ- Τουρκουά (Γαλλία) 10-10 (ισοφάρισε ο Γκαρντάσεβιτς για τη γηπεδούχο στα 00:22).

ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ (15/10) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

19:00 Πρίμορατς-ΝΟ Βουλιαγμένης

21:00 Όρβοζι- Τουρκουά.

Οι πρώτες και δεύτερες ομάδες κάθε ομίλου συνεχίζουν σε προκριματικά play-offs. Οι τρίτες και τέταρτες ομάδες κάθε ομίλου συνεχίζουν στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Euro Cup.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο