fbpx

Απόλλων Σμύρνης-Μεντιτεράνι 9-10: Πάλεψε, αλλά λύγισε στο φινάλε

Απόλλων Σμύρνης-Μεντιτεράνι 9-10: Πάλεψε, αλλά λύγισε στο φινάλε

Ο Απόλλων Σμύρνης έδωσε τρομερή μάχη στον δεύτερο αγώνα του στον δικό του Όμιλο (Δ’) των προκριματιών του Euro Cup στη Βαρκελώνη, απέναντι στην οικοδέσποινα Μεντιτεράνι, αλλά την έχασε στο γκολ στο φινάλε του αγώνα

Η “ελαφρά ταξιαρχία” κόντραρε στα ίσια την ισχυρή ισπανική Μεντιτεράνι, στον δεύτερο αγώνα της στον Δ’ Όμιλο του 1ου προκριματικού γύρου του Euro Cup, αλλά στο τέλος ο μαχητικός Απόλλων Σμύρνης λύγισε, έχασε στις λεπτομέρειες με ένα γκολ, 10-9 και η υπόθεση – πρόκριση στον επόμενο γύρο του Euro Cup δυσκολεύει κάπως (έχει δύο ήττες, αλλά προκρίνονται οι τέσσερις από τις έξι ομάδες).

Η Μεντιτεράνι είχε καταφέρει να προηγηθεί και με 9-6 στις αρχές της τρίτης περιόδου, όμως οι παίκτες του Νίκου Δεληγιάννη έκαναν την ολική επαναφορά στο ματς και με γκολ των Γαρδίκα, Χονδροκούκη, Γωνιωτάκη κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 9-9. Ένα γκολ του Τόρες, όμως, 50 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη έδωσε τη νίκη στους Ισπανούς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΙ 9-10

Οκτάλεπτα: 3-3, 1-1, 2-4, 3-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 2, Μπογκντάνοβιτς, Μόκκας 1, Γωνιωτάκης 2, Δίπλαρος, Μπραΐμης, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς, Γαρδίκας 2, Μυρίλος, Σολανάκης 1, Καβουσανός.

ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΙ (Μαρτίνεζ Εσπέχο): Ματαρεντονά, Γκαρσία 1, Λινάρες 2, Εστέβεζ, Πρατ 2, Κόρες, Ρόκα 1, Κουέτ, Ράντιτς 1, Πέρεζ 2, Πουέγιο, Τόρες 1, Ορντέγκα.

Δείτε λεπτομέρειες για τον αγώνα ΕΔΩ.

Αύριο Σάββατο (15/10) ο Απόλλων Σμύρνης αντιμετωπίζει στις 10:30 το πρωί την ιταλική Τριέστε και στις 18:30 τον Ερυθρό Αστέρα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο